Posoda, škatla v obliki kvadra naj ima PRIBLIŽNO takšne mere: širina 210 dolžina 170 višina 400mm. Potrebujem jo za shranjevanje "drobne" krame. Ali vsaj idejo kje jih dobiti.
Nikita
Temo je spremenil(a) Nikita dne 28. jun 2005 14:22:19
Posoda, škatla v obliki kvadra naj ima PRIBLIŽNO takšne mere: širina 210 dolžina 170 višina 400mm. Potrebujem jo za shranjevanje "drobne" krame. Ali vsaj idejo kje jih dobiti.
Nikita
Temo je spremenil(a) Nikita dne 28. jun 2005 14:22:19
28. jun 2005 19:43
Tole bi bilo malo predrago za nekaj škatlic, obisk v tujini. Pa tudi mere malo preveč odstopajo. Saj ne potrebujem nič novega. Če je katera videla v kakšni trgovini kaj v približno taki embalaži. Nikita Sporočilo je spremenil(a) Nikita dne 28. jun 2005 19:45:34
29. jun 2005 9:00
Take škatle dobite v "Doti" v Ljubljani. Sicer pa pot pod noge in iščite, pa še na sladoled , ker je tako vroče. Lp
29. jun 2005 9:08
Nikita, jaz ti predlagam tako: vzami meter in se napoti v trgovine. Sedaj pa ja imaš vsepovsod kartonaste škatle in plastične. V trgovini vzemi meter in začni meriti, tako boš našla kaj ti najbolj odgovarja - imaš: Bauhaus, Baumax, Merkur, Obi, Rutar, kakšna trgovina s papirjem, tudi Dota... Sedaj je tega ogromno. Tako kot je rekla Iri "pot pod noge". Pozdravček!
29. jun 2005 16:22
Tole s "pot pod noge" pri meni traja že kar skoraj leto dni, ko iščem po trgovinah
29. jun 2005 16:27
Iz kakega materiala pa bi ti to imela? Karton, plastika, les... Za kartonasto lahko v Prometeju dobiš "šablono" in material, pa si jo sama narediš. Tudi lesene še neobdelane imajo vseh možnih oblik in velikosti, lahko pa greš tudi v hobi program, kjer ti izreže ta tanke inverne plošče in si jo le skupi zmontiraš. Za plastiko pa se lahko tudi odpraviš s kakemu obrtniku in če ne bo ravno oderuški, ti jo lahko ulije po meri.
29. jun 2005 17:13
V Slovenijalesu v kleti, tam kjer imajo luči ipd. imajo tudi kartonaste škatle, res lepe in trpežne za 1000 sit. Velikosti: višina 14 cm dolžina: 38 cm širina: 23 cm Lp Saša Mir in dobro!
29. jun 2005 18:44
Hvala za trud Saša! Samo mere pa niso zelo blizu tistih ki sem jih navedla, če bi bili višina in dolžina zamenjani bi pa že odgovarjala. Pričakujem odgovore v stilu Venturini LP! Nikita Sporočilo je spremenil(a) Nikita dne 29. jun 2005 18:46:17 Sporočilo je spremenil(a) Nikita dne 04. jul 2005 10:31:32Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo