Pecivo za skrinjo

Prosim, če mi lahko svetujete kakško pecivo bi spekla in ga shranila v zamrzovalno skrinjo- gre pa zato- zidamo hišo-proč od tam kjer stanujem-pecivo naj bi bilo tako da se nareže na koščke, lahko prime v roke za jesti, pa sej zastopite za na gradbišče

Že v napej se vam zahvaljujem

Šahovnica, rolada LP
Buhtlji, rogljički iz sktinega testa, rogljički iz krompirjevega testa, .. LP,,Maja
Večina peciva, pečenega v stilu biskvitov, samo opustiš čokoladne in smetanove prelive (ali pa to narediš na licu mesta), pa potice se lahko zamrzne, mafini so sploh hvaležna stvar, keksov pa največkrat še v skrinjo ni treba dajat. Loni Makaroni
Jaz bi na gradbišču ponudila bolj enostavne stvari, nič kremastega. Predvidevam, da se tam tudi nekaj dela, se pravi roke so v glavnem umazane. Pripravi najbolj enostavne stvari, vse bo zelo zelo dobro - suho pecivo, salame, oblatne... Mogoče bi bilo dobro pripraviti tudi slane stvari - kiflice s sirom, pogačice, ocvirkove pogačice, vinske palčke, lisnato testo posuto s semeni... Ker je gradbišče, veliko betona... - gradbinci pravijo "armirani beton" (burek in pivo). Pozdravček!
Zelo dobro se obnesejo muffini. lahko jih zamrzneš, so zelo primerni za transport in tudi v roki se krasno držijo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti