Kitajska kuhinja

Aja, pa danes sem naredila eno tako hecno mešanico iz prekajenega tofuja, bambusovih vršičkov (konzervo je traba porabit, a ne), sojinih kalčkov, narezane bučke, malo drevesnih gobic (ki so prav tako ostale od juhe), pa malo šitak. Na hitrco sem prepražila na sezamovem olju, posolila, polila z malo sojine omake in malo riževega kisa. Zraven pa navaden riž. Uh, je bilo dobro! Ne vem, če je ravno kitajsko, ampak prav daleč stran pa tudi ni

Prva stvar, ki jo bom kupila v ponedeljek, bo ostrigina omaka.

jasna
včeraj sem bila v eni od tukajšnjih restavracij in tam si surovo hrano naložiš na krožnik(kot solatni bar) potem daš to kuharju, ke je pred nami zadevo vrgel v vrelo voddo za 1min ali malenkost več, potem pa pok v wok in malo mešanja ter dodatek omake in zadeva je končana, njamiiiiiiiii,............... vse kar sem naložila na krožnik je bilo surovo in narezano na značilne trakove,v kitajski kuhinji,....... torj vse je bilo resnično expresno! idealno za ćez teden plopsa

Hvala mamamia in jasna1! Zlati sta!

Lep dan in veliko se smejte
mamamia, tudi jaz se priporočam za recepte, razen, če boš dala kar semle...... lp robida

Kaj pa jaz...

Mamamia... ne pozabi name, prosim

Lp

MM

Ne bom. Samo mi sporočite, kaj vas zanima: riž, testenine, meso, zelenjava....

Da ne bom vse povprek pisala in pošiljala. Mamamia

mamamia
Mamamia, hvala v naprej! Zame lahko vse kar ti bo prišlo pod roko.......aja, pri mesu me pa lahko izpustiš katjushka
mamamia je napisal/a:

riž, testenine, meso, zelenjava....

mamamia
To vsekakor. Ampak kaj pa sladice?? lp robida

Mamamia,

mene zanimajo riž, testenine, meso, zelenjava, kar pač imaš Sladice še najmanj...

Če imaš seveda v računalniku... Drugače bi ti dala pa številko faxa, da se ne boš preveč mučila...

Saj res, lahko ti pomagamo vse skupaj pretipkat in potem daš na forum, ker se bo itak čez par mesecev spet kak nov pacient našel. Kaj praviš?

jasna
Mamamia še jaz prosim za recepte! Please please please Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti