Naj še jaz podam svoje mnenje. Pred nekaj meseci sem šla na zamenjavo novega jogija. Seveda je bila odločitev glede, kaj vse se dobi na trgu, težka. Prejšnji jogi sem po raznih priporočilih kupila zelo trdega, iz samih naravnih vlakninh in brez vzmeti, češ, kako je dober za hrtenico. No ja, v začetku je bilo vse dobro, dokler je bila tudi hrtenica zdrava, toda po nekaj letih, pa ugotoviš, da le ni tako dobro. In sem šla v nakupe, po informacije na vseh možnih področjih in se odločila za t.i. žepkino vzmetenje - lahko rečem zelo mehlo (kar so mi v podjetju še posebej prilagodili) vzmetenje, prevlečeno z lateksom, pa potem ne vem kaj vse iz naravnih vlaknin čez, seveda pod jogi še lesene letve, z dvigom zglavja. In morem reč, da sem zelo zadovoljna, tudi spanje glede na trenutno zdravje, je dokaj dobro, z občasnim spustom in dvigom po potrebi. Je pa res, da pri vsakem preoblačenju je potrebno jogi obrnit (da ne nastane vdolbina). Dormeo pa kolikor se še spomnim, so mi večinoma odsvetovali in tudi pretrd je bil zame. Seveda je bil Doremo tudi nekoliko cenejši, pa vendarle, se splača dati nekaj več za ljubo zdravje.
Pa prijeten spanec in lp
oliva