Lepo prosim za kaksne nasvet za pripravo ene "Barbecue-Party"na vrtu za 8 oseb.
Za odgovor hvala v naprej.
Henri
Lepo prosim za kaksne nasvet za pripravo ene "Barbecue-Party"na vrtu za 8 oseb.
Za odgovor hvala v naprej.
Henri
Kje kupite to omako?
chookolada:) ne vem, če bo po desetih letih nahoku še odgovoril/a :)
s0ncek*Tega pa nisem vedel ( da se pri nam dobi bbq omaka ). Predvsem, pri nam nisem srečal tega načina priprave ( real barbeque, bi rekli američani ). Gre za pečenje na žaru s dimom, ki je na nizki temperaturi ( mal manj kot 100oC, cca 4 ure ) in so tudi v redu " izdelki ". Jaz prisežem na naravni okus, in sem proti omakam, sestavina omak je " standardna ": sol, sladkor, česen, čebula, poper, limona ..........., lahko pridih mediterana ( rožmarin, lovor ) ......... in to je to.
ežojPredvsem je v večini teh omak preveč česna, ki prevlada.
Commis débarrasseurBBC omakce od Heinza dajo mesu za moj okus preveč sladkasti okus. temu se izognem tako, da preden meso obrnem namažem le tiste kose, oziroma le toliko njih, kot si jih zaželijo gostje. Sam sem bolj zadovoljen brez teh dodatkov.
hedonistAmpak klasična ameriška bbq omakca mora biti sladka. Če ni, potem to ni. Jaz sem se jih pa navadil, na določenih kosih mesa, recimo svinjska rebra jem samo še tako, cel kos v žar na počasi, pa skozi mazat z omakco. Naredim pa svojo seveda.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Lazanja z bolonjsko omako