Zdravo.
Pozdravljene nove. Dobrodošle med nami in kar pogumno, čeprav ste že kar pošteno seznanjene z dieto.
Bambola, samo sladkorja neeee! Popij raje kakšno vitaminsko tableto (brez dodanega sladkorja!) ali pa si v čaj dodaj malo limone. Ne nas razočarat

, vsi verjamemo v tebe!!!! Morda ti pa gre na bruhanje, ker si preveč popila. Privošči si en dolg, vroč tuš. Naredi nekaj zase (pilingi....). Drž" se!!!
Vse tiste, ki imate težave z vrtoglavico dopodan, glavoboli...v glavnem s slabim počutjem dopoldan, poglejte v svojih zapiskih (če jih imate), kaj ste na tisti dan pojedle za zajtrk. Pa hitro v knjižnico in si sposodite Montignacovo knjigo (ja se vidi, da sem trenutno čisto "v knjigi" in da se pripravljam, da začnem hujšati po njegovem principu) ima zelo zanimive teorije oz. dokaze.
Smrketa, to je pa potem čudno, da si lačna. Tudi tukaj je testenin 120 gsuhih) s tem da je priloga oz zelenjave neomejena. Po takšni porciji pa res ne bi smela biti lačna, še posebej, ker ješ enako količino že sedaj. Morda je pa res to "problem", da preveč razmišljaš o tem, da si na dieti in da tega in tega ne smeš in se smiliš sama sebi (vsi smo imeli na začetku takšne probleme). Če si bila navajena obilnega in kaloričnega zajtrka si sedaj prehen jo mahneš v planine privošči namesto jabolk kakšno suho sadje, ker ti da več energije. Pa še to, po jabolkih sem bila tudi jaz velikokrat prehitro lačna, tako da poskusi s kakšnim drugim sadjem (ananas, kivi).
u, sedaj sem se pa razpisala

, ne bit hude name.
Lp,
maychi
Sporočilo je spremenil(a) maychi dne 21. mar 2005 18:48:34