kat, ko bi obstajal način, da ti pomagamo, da bi prišla v Slovenijo, da bi imela kak račun odprt! Kolko pa pride sploh letalska karta? Čeprav nimam ne vem kake velike plače, bi se lahko za tako stvar kamot odrekla kateri drugi.
Hvala za ideje glede škrobnega dne, jaz imam tu največje probleme. Za jutrišnji OH dan sem nekaj eksperimentirala v pečici, Sem v listnato testo dala pelate, pa polno začimb, povrh pa še kolobarje čebule in polno česna, zvila in spekla kot štrudl. Sineku pa sem kot nadev dala šunko, sir, paradižnik in olive, prav tako zvila in spekla. Svoje sem zapakirala za jutri za službo, od malega sem pa tudi malo, ampak res čisto malo poskusila in je izpadlo ful dobro. IN če lahko na B jemo kruh, ki je iz moke, vode in kvasa kot listnato testo, si bom naredila nekaj podobnega v četrtek. Itak ne morem pojesti veliko, se mi je želodec popolnoma skrčil in res jejo samo oči.
Hvala bogu pa nimam problema s pitjem tekočine, požlampam veliko vode in čajev, kar se mi ful pozna na koži, je dosti bolj gladka, lepša na pogled. Trebušček pa še kar ostaja, baraba. Pa bomo že rešili!
Aja, še statistika po 18 dneh:
ker imam za zgubit le 7-8 kg, je -3 kg uspeh!
meča -0,5 cm
stegna -1cm
boki -2cm
trebuh (tu ne mislim pas, ampak spodnji del "trebuščka",ki kar lepo baročno sili ven) -4cm
roke(nadlahti) -1cm
Saj niso velike cifre, ampak pri moji miceni pojavi je to spodbuden rezultat. Naslednja statistika bo po prvem vodnem dnevu čez 11 dni.
Moram priznat, da sem telovadila malo ali skoraj nič, danes pa sem pretekla 6 krogov na štadionu, seveda sem parkrat hodila po kake 20m, pa dvema serijama po 20 trebušnih in počepov ter 2x po 15 sklec. Ker imam še od prej nekaj malega kondicije, ni bilo večjih težav, upam, da bo še bolje. Počutim se prijetno utrujeno.
lep pozdrav vsem!
brittney