17. maj 2005 14:09
Lisička saj ne jamram, samo te pa včasih razp****, vidim da me razumeš Marjetka.
Res je škoda, da nimam ene dobre šivilje. Se bom morala sama še tega priučit.
No, saj sem pozimi nosila eni dobri šivilji, da mi je zožila, plašč, hlače,.... Pa se me je malo naveličala, vedno, ko ji kaj prinesem mi reče, da to se pa ne splača, ker bi bilo treba vse na novo krojit...
Saj vem, da bi meni tudi poknilo, da moraš skoz nekaj popravljat. Razumem, da je veliko dela in ni računice.
Jaz v vsej svoji garderogi (je pravtako vseh številk od36 do 44) nisem našla nič primernega. :(
Puhica, povej kje je tako poceni šivilja. Meni računa 800 sit za hlače odrezat, potem pa itak nima drobiža... tako da pridemo na 1000 sit. Za plašč mi je računala 4500 sit.
Sem pa tudi jaz imela popolnoma izto izkušnjo v soboto zjutraj po vodnem dnevu. Pojedla sem hruško, ker sem mislila, da bo bolje, da bo slabost minila. Pa ja bilo še slabše....Ker se je enako dogajalo mojemu partnerju, sem sklepala, da je kakšna viroza. Potem pa sem spila vitaminčke, minerale,.... in do večera je bilo že veliko bolje.
Moram pa poudariti, da je to prva takšna izkušnja po vodnem dnevu, imela sem jih že veliko (tudi luninih) vendar še nikoli podobne izkušnje.
Lucy, če se prav spomnim, si se nam ti že javljala?
Tudi če se nebi, je v naši družbi dobrodošel vsak !
Kajne punce?
Sploh pa nekdo s podobnimi izkušnjami in veliko izgubljenih kilogramov, kot jih imaš za sabo ti.
Čao.
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.