član od 20044272 sporočil
Ampia je zakon - vsaj meni, dela pogosto in lepo:) Je pa kar draga, 6-8000, odvisno kje kupiš. Sem pa za na morje kupila enega prav tako kovinskega, našega (slo.) v Merkurju za 3 jurje, bom videla, kako ta dela.
Priporočam, da ji kupiš ta širšo varianto (15 cm, ne 11), če jo maš rada:), ker gre precej hitrje, razlika v ceni pa ni taka, da bi se res izplačalo.
Je pa totalno fajn stvar! Lahko narediš ajdove, polnozrnate, koruzne, pesine, špinačne, korenčkove, kurkumine, začinjene, poprove,... rezance in plahte za lazanjo, metuljčke (te oblikuješ z rokami), pa lažje razvaljaš testo za mlince (čeprav jih jaz rada tudi valjam).
Jaz bi ji na tvojem mestu zraven dala še zbirko receptov za različne vrste rezancev (glej zgoraj) in drugih stavri, ki jih lahko naredi na ta način (verjetno bi lahko tudi vlečeno testo zvaljala, na 9. stopnji je stvar res zelooo tenka), tako bo darilo lahko najbolj izkoristila:) Če narediš lepo naslovnico in spiralasto vežeš, je super - tako sem očtu naredila knjižico za kruhe za zraven kruhomata.
Veri
Sporočilo je spremenil(a) Veri dne 21. feb 2005 11:54:31