| anibas je napisal/a: | ||
mamamia
|
![]()
![]()
![]()
| anibas je napisal/a: | ||
mamamia
|
![]()
![]()
![]()
jaz bi kaj takega.. a lahko? http://www.vikingrange.com/consumer/global/content.jsp?i
www.mojalbum.com/naredilaanaO super izgleda, to je že cela kuhinja.
To bi tudi jaz imela.
irena66Jaz bi tudi imela. (Se prijavljam za vsak slučaj, če bo kdo delil.)
![]()
Sicer imam žar na drva in na plin. Ampak takega pa še ne.
pirnicaLahko Bannanna.Mislim, da bi vse kulinaričarke bile zraven ♥.
Ampak, kako je, ko ni sonce?A imajo vsaj stekleno streho?Pa vse napeljave in oddtoki?
Bojim se, da je spet ena Ameriška pogruntavščina za očke malat....
jovitaUpam, da ni reklama, da me ata ne bo kregal.
Mi uporabljamo tretjega v prvi vrsti in je super.
Ko bom zadela na loteriji, pa si bom privoščila, katerega od spodnjih....je to,to Bannanna?
jovita
Mi se ravno odločamo med Q320 in S330. Jovita, lahko poveš še kaj več?
barbara
Sem spregledala vprašanje.Oprosti.![]()
Mislim, da je bistvena razlika, kje bo žar stal in zakaj ga uporabljaš.Ne vem kakšna je razlika v ceni, mi smi z varianto Q 120 čisto zadovoljni.Krasno je, da med peko meso pokrito.
Če bo žar na stalnem prostoru pod streho, bi jaz izbrala S330, in se poleti preselila s kuhinjo na prosto.Vsi boste srečni, pol pa rabiš še samo element na kolesih, da umazano posodo transportiraš v kuhinjo, (če si bolj moderma, pa uporabiš papirnate krožnike) in se boš počutila, kot na Maideri.Pri štedilniku (žaru) pa bo tako bužva, da ti ne bo treba siliti zraven.
Več o tem bi ti lahko napisal kak strokovnjak, jaz se ne silim zraven.
jovitaJovita, najlepša hvala :) ![]()
barbara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Masleni brizgani piškoti