9. dec 2004 17:40
Hehe, a potem preden podražimo Plus paket za ene tri dni izključimo stran, da malo bolj zasrbi?
Hehe, tole je pa zlobna misel ne?
Šalo na stran. Takole je... Krofe sem mislil dokončati do novega leta pa ne bo šlo, ker kot ste opazili se je zaradi preobremenjenosti pred nekaj dnevi vse podrlo (včeraj je bil le veliki finale, že prej se pa ni več odpiralo za nikamor). Tisti, ki ste poslali 60 receptov vas bom obvestil za brezplačno kodo, avtomatsko delovanje s krofi bo moralo malo počakati. Zdaj je treba namreč optimizirati stran 100 na uro, da se spet ne podre. Zdaj smo izključili nekatere stvari, kot je statistika obiska...
V prihodnjih dneh (tednih) ne boste opazili nič novega, čeprav se bo Jernej zadaj trudil z vsako vrstico kode posebej, da bi zadeva delala bolje in hitreje. Morda boste kvečjemu opazili da kaj ne dela več dobro... Ampak kar je treba je treba in zdaj je na vrsti optimiziranje kode. Jernej bo delal za strojem in če se ne bo nič videlo, samo hitreje se odpiralo, potem dobro delam
Samo da bo december vesel in ne brez KulSlo
Lepo se imejte, včeraj smo bili pa res bosi in goli. Jaz sem bil pa ves dan odsoten, pa mobitel je crknil, tako da, res splet nesrečnih okoliščin... Ampak... smo nazaj... srečno!
Pozdrav
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije