Plastična posoda tupperwer

Zima, kar se tiče posode za kruh pa je problem, če kruh v posodi enkrat splesni, jo z običajnim čiščenjem ne moremo očistiti dovolj, saj plesen še vedno ostane v posodi in se spet prenese na novi kruh. Od predstavnice za tupperware sem slišala, da jo je potrebno očistiti z razredčenim peroksidom (obrišemo jo z vato namočeno v peroksid) in jo tako razkužimo. Vredno je poskusiti! Lp, Katjuška
Tudi pri nas imamo te posode toliko, da samo čakam kdaj me bo moj s to posodo "nagnal", ker je nimam več prostora, pa še samo kupujem. Moram povedat, da sem zelo zadovoljna, smo pa imeli enkrat reklamacijo (spokana posoda po 2 letih uporabe) in so nam jo zamenjali brez kakšnih problemov. Rebeka
Koliko garancije ima ta posoda? Tanja
Meni so rekli da doživljensko garancijo Rebeka
Se strinjam z Rebeko! katjushka
Tole me pa zanima. A morda katera ve kje so te predstavitve? sem zainteresirana pa žal ne poznam nikogar... biba
Poznam gospo ,ki prodaja in dela predstavitve za te posode.Najbrž pokriva samo notranjsko regijo. Lahko se pozanimam. l.p. Vesna Leben
Sporoči, s katerega konca Slovenije si, pa ti mogoče lahko koga priporočim! Lp, Katjuška
Mogoče vam lahko jaz kako pomagam in pošljem kakšen katalog in cenik po pošti, če koga res kaj zanima. Lp, Nina Nincica
v posodi veliki pek (to je posoda za shrambo kruha)nebo kruh splesnel ,če bo posoda odprta vsaj 10 minut na dan in kruh premaknjen da se vsaki dan dobro prezrači:črni kruh zdrži dlje. piap

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti