član od 20039310 sporočil
Naj še jaz pripišem nekaj, kar se tiče sesalca.
Pred tremi leti, soboto popoldan , pozvoni na vratih - glej ga zlomka, predstavitev Batagel vodnih sesalcev. Seveda, predstavitev je trajala skoraj eno uro. Z možem sva bila navdušena in sva podlegla prepričevanju ter ga za krepki denar tudi kupila (nekaj okrog 150.000 SIT), globinska ščetka, za pranje šipe pa še 2 litrski steklenici čistil - da se ne peni, ...
Urno sem delala z njim, ampak čez čas mi je začelo iti na živce tisti kabli, odlivanje vode... Še teleskopska cev mi je počila, tako da sem jo šla zamenjati celo v Postojno. Globinska ščetka je o.k. za tepihe, sedeže... Tista navadna ščetka pa ni povlekla niti sponke za papir... Pa še v stanovanju imam po tleh samo keramične ploščice, parket in zelo malo tepihov. Čez šest mesecev sem v BTC-ju kupila drugi sesalec - navaden, na vrečke - in sem zanj dala 48.000. Za sekundo ga zložim, sesa tako da mi hoče prst povleči notri... (Ne vprašajte, kakšen direndaj je bil, ko sem prinesla drugi sesalec - može je popenil).
Pred dvemi meseci, isto je bila sobota popoldan, greva na obisk h čerki, ko tam, glej ga zlomka, predstavitev sesalca, ne Batagel, ampak Kirbi, cena nekaj okrog 550.000 SIT. Samo, da me ni kap. K sreči, ni ga vzela.
Skratka, dobim ošpice ko vidim Batagel reklamo na TV.
Žal, je pa slaba lastnost vsakega sesalca ta, da noče sam delati in potrebuje pridne roke.
Pozdravček!