Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Če je še aktualno - jaz imam veliko izkušenj z njim. Imam novi model, z varomo. Ne vem koliko poznate aparat. Jaz ga uporabljam vsakodnevno. Delam marmelade, sokove, sladoled, vse vrste testa (listnato, kvašeno); doma pečem kruh in vsakič pripravim testo v termomixu. Vso zelenjavo, meso in ribe pripravljam z njim. Mousse, kreme za torte, tičino maso. Ni da ni. Ne vem kaj bi brez njega.
Aha in mlejem orehe in vsa semena. Kuham riž. Zelenjava v varomi - ENA A. In hrano lahko pripravljaš na veliko bolj zdrav način.
Moram pa priznati - imam ga že tri leta - da sem na začetku, ko sem ga dobila, bolj malo delala z njim. Problem je v tem, da sem imela poleg tega aparata še vse druge (od mešalnikov, do multipraktikov). Potem smo se preselili v tujino, kamor sem ga vzela zraven. Ker sem prišla v "prazno" kuhinjo, sem ga začela redno uporabljati. Samo stvar navade.
Priporočam, samo treba ga je uporabljati.
MajekzmajekZdravo!
Da ne odpiram nove teme, kdo ve kakšne so cene aparata?
lp
LeikolinkoZanj sem dala pred leti 1.000 €.
Luštkan test: http://www.chefnini.com/test-thermomix-tm31/2/ določene stvari izgleda da so narejene super, določene pa ravno ne. Načeloma so super ravno tiste, ki se jih zlahka nadomesti z loncem in paličnim
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Pijana Kokoš