25. feb 2005 7:58
Super fino zasnezeno dobro jutro vsem
25. feb 2005 7:58
Super fino zasnezeno dobro jutro vsem
25. feb 2005 8:11
Ajaajajajaja, pa sem pozabila vprasat: kaj je pa z vlozenimi zadevami, kot so kumarice, pa paprike,..? Pa senf? Ali pa olive - no vem, da imajo dosti mascob, a so dokaj zdrave, kaksna vertno ne more skodit :) Hvala, hvala, hvala za odgovore... Papaapapa tiina :)
25. feb 2005 8:43
Dobro jutro! Joj Francka, s tvojimi izjavami si mi polešala to oblačno in malo deževno jutro. Sem se pošteno nasmejala. Kje jih najdeš?!? Tiina, mislim da ni nič narobe če med kosilom in večerjo poješ kakšen sadež za malico. Bolje to, kot pa kaj konkretnega. Jaz ga sicer ne, ker na B, Š in OH dan običajno sploh nisem lačna med obroki. Suhe slive (ali pa suhe marelice) so pa zelo primerne tudi za tiste ki se pritožujejo, da se jim je med to dieto prebava ustavla. Tudi vložene kumarice lahko ješ, so na jedilniku tudi v rinini knjižici. Jaz si bom danes za kosilo privoščla golaž. Ker je notri moka, zraven ne bom pojedla kosa kruha. Za večerjo pa kisla govedina. Spet bomo siti da bo joj! Imejte se lepo! tejčica
25. feb 2005 8:59
dobro jutro! joj joj sej sem prejle psa ven peljala pa jo po petih minutah sploh vec ni bilo nikjer. revca je tok mejhna da jo je kar zamedl :) no vceraj je minil prvi teden in tukaj so moji rezultati - cisto nic prijetni: kile -1 prsi -4 =tukile me je kr sokeral ze tko mam tm ene komarjeve pike pa kr samo tm zgublam. kaj mi bo pa ostalo???????????????? trebuh -2 rit -1 stegno -1 joj joj cist na narobnih koncih me poberam moj sprasuje kdaj bom zacela hujsat v jezik (revcek) sem mu rekla da take dijete k bi pobrala moj jezik se niso izumili ja danes tabina imamo sadni dan in toliko dela doma da mi itak ne bo ostalo casa da bi kaj kuhala, saj prenavljano stanovanje ta vikend vmes imam pa se nekaj strank, ker se pac ukvarjam se s prodajo oriflama, tako da sploh ne bom mogla dihat danes se jutri kaj beremo uspesen dan vam zelim pa ne se mi prehladit papa vipercat
25. feb 2005 9:20
vipercat, a ima oriflam kaj primernega za nas? Lisa
25. feb 2005 9:24
Dobro jutro lepotice in lepotci! Jooooj, tak ste se razpisali, da sem vas komaj prebrala. 1 dan me ni bilo na forumu in so kar 4 nove strani. NE VEČ PISAT TOLIKO
25. feb 2005 9:24
Sporocam veselo novico. Z fantom sva vceraj uredno dolocila porocni datum, 10. maj 2005! Se 75 dni do super lepega dogodka! Ful ful sem vznemirjena! :D Darchy- koliko je pa tebi slo dol? Tako, da se malo orientiram, ce mi gre dobro ali ne. Samo ce tio je slo ful veliko vec dol kot meni, potem se mi malo zlazi prosim. :P LP, Katarina
25. feb 2005 9:28
Kat na vaju
25. feb 2005 9:45
dobro jutro! joj joj sej sem prejle psa ven peljala pa jo po petih minutah sploh vec ni bilo nikjer. revca je tok mejhna da jo je kar zamedl :) no vceraj je minil prvi teden in tukaj so moji rezultati - cisto nic prijetni: kile -1 prsi -4 =tukile me je kr sokeral ze tko mam tm ene komarjeve pike pa kr samo tm zgublam. kaj mi bo pa ostalo???????????????? trebuh -2 rit -1 stegno -1 joj joj cist na narobnih koncih me poberam moj sprasuje kdaj bom zacela hujsat v jezik (revcek) sem mu rekla da take dijete k bi pobrala moj jezik se niso izumili ja danes tabina imamo sadni dan in toliko dela doma da mi itak ne bo ostalo casa da bi kaj kuhala, saj prenavljano stanovanje ta vikend vmes imam pa se nekaj strank, ker se pac ukvarjam se s prodajo oriflama, tako da sploh ne bom mogla dihat danes se jutri kaj beremo uspesen dan vam zelim pa ne se mi prehladit papa vipercat
25. feb 2005 9:52
joj jest ne vem zakaj men vedno dvakrat gor da odgovor. a jest kej narobe delam ak kaj? najprej da povem da mam pet minutno pavzo med delom in seveda takoj na forum pogledat kaj je novega. kat cestitam. to je res nekaj najlepsega. upam da je tvoj izbranec pravi princ in da bosta srecna sej ves kako gre v pravlicah - in zivela sta srecno do konca svojih dni... lisa pri nas se za vsakega najde kaj dobrega verjami. da ne bom delala reklame ce rabis katalog ali kasno informacijo siksik@email.si pisi pa se bova zmenile (za jujsarice kompanjonke bom ze kaksen popust zrihtalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Slivove rožice