7. feb 2005 19:53
Živjo.
Hvala vsem za lepe želje po čim hitrejšem okrevanju. Zgleda, da je pomagalo...vročine nimam več, počutim se boljše, čeprav me grlo še kar boli...se pa še raje bolj zadržujem v hiši, kot pa, da bi šla na ta mraz...(verjetno ne bi nosa pomolila ven, tudi če bi bila zdrava

)
Rožica, jaz pa pravim, če ne bi jedli toliko vitaminov, bi zboleli pa še prej. Ja pač vedno najdem nekaj pozitivnega. Je pa tudi res, da sem še povečala vnos vitaminov in kakšnega aspirina in podobnoh zadev...
Robi, saj se ti v obraz že pozna, ampak ti tega ne opaziš, ker se vsak dan gledaš v ogledalo. To ponavadi opazijo tisti, ki te vidijo bolj poredko, sam oz. partner pa spremembe na obrazu opazi šele, ko se res že pozna.
Lisa, kdaj si se pa tehtala. A si se na tešče zjutraj. Ker se na tehtnici pozna že to, če si popila kozarec vode. Pa še to, tehtaj se vedno v spodnjem perilu, da nimaš oblečenih enkrat kavbojk in puloverja, drugič pa majico in...ma ne vem, malo nakladam ampak iščem vzroke, za tiste pol kile več. Veliko uspeha jutri na vodni dan in pa veliko....tekočine

Nalin, tudi pri tebi se mi zdi malo čudno, da imaš po vodnem dnevu več kilogramov. Menjaj tehtnico, ali pa baterijo

Bodite pridni.
Lp,
maychi