14. dec 2004 12:00
Živjo!
Francka, kot pravim ne se sekirat. Jaz sem na sadni dan večkrat jedla juho:
- nariban korenček-por
- kislo zelje v slani vodi
- juho iz svežega zelja
- korenčkovo krem juho
- čežano
- topel kompot
Ampak ker toplega sadja nimam rada sem v večini jedla juhe za kosilo na sadni dan, pa so kg vseeno šli dol.
Trenutna evidenca po zaključenih 90 dneh je: -12 kg
Kar v cm pomeni:
Prsi: -8 cm
Pas: -16 cm
Boki: -8 cm
Stegna: -8cm
No pa sem javila obljubljeno statistiko, glede na to, da nameravam še vstrajati pri izgubi, upam da bo le ta čim večja!
SY, si nisi mislila, da te bo kdaj ujezilo, da ti nove hlače ne stojiji več kot bi morale.
Ampak po taki ugotovitvi nismo nič kaj preveč jezne,a ne? Pa saj smo na vse zadnje vedle,oziroma upale, da bo treba privarčevan denar od hrane, namenit za nova oblačila.
Pa kaj, ko kar nisem mogla verjet, da bo res tako.
Se že veselim, nove garderobe s katero bom za silvestrovo vsem pokazala moj dosežek.
Pa ma da jim sapo vzame. Do sedaj sem se bolj skrivala v širokih trenerkah. Komaj čakam.
Bom pa še malo počakala z nakupovanjem, če mi uspe v teh 14 dneh še kakšno kilco dol spravit.
In izkušnje govorijo, če bo šlo tako naprej, da si moramo kupit res tesne hlače, da bodo vsaj za 2 meseca. A ne Sy? Maychi, kaj pa tvoja konfekcija? Si jo že obnovila?
Najbolje bi bilo, da bi imele eno dobro šiviljo, da bi nam od časa do časa kaj skup vzela.
Jaz jo iščem že kar lep čas, pa še nobene nisem našla.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.