Klasifikacija receptov v bazi

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

tema odprta - 3. jun 2004 5:43 | ogledi: 1.787 | odgovori: 2

Dragi uredniki,

mene nekoliko moti klasifikacija receptov v vaši bazi. Na primer v kategoriji "ostale jedi" se nahaja veliko receptov, ki sodijo verjetno v rubriko predjedi. Prav tako sta rubriki "prikuhe" in "priloge" zelo podobni. Ali ste že kaj razmišljali o novi klasifikaciji? Za tiste, ki niso imetniki polnega paketa, bi bilo iskanje lažje na ta način. Ali pa sem morda edina, ki jo to moti?

Sicer pa mi je ta spletna stran zelo všeč.

LP

Sweetie

malan  

član od: 10.9.2001

sporočila: 412

7. jun 2004 14:58

tudi meni se zdi, da postaja zaradi množice receptov (kar je sicer pohvalno), baza nepregledna. Mislim, da bi morale biti podrubrike, določen recept pa se hkrati podvojiti v rubrikah, če združuje značilnosti ene in druge... Tudi meni ni jasna razlika med prilogo in prikuho! Kam daš npr. gobovo omako?

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

7. jun 2004 15:03

Pod prikuho smo mislili bolj dušeno jed, pod prilogo pa vse kar je priloženo glavni jedi Gobovo omako bi pa jaz dal med omake Se pa strinjam da bo treba klasifikacijo malo prevetriti, kar je vezano na precej dela, ker je treba ponovno klasificirati recepte, ki jih je ogromno... Sicer pa podrubrike imamo že dalj časa. Plus naročniki lahko preko iskalca (po receptih, ne splošnega) tudi iščejo po podkategorijah! Bi bilo pa fino ja, da bi bil en recept lahko v več kategorijah. To bo malo več dela, ker baza ni tako sestavljena. Potem bo pa nastopil ta problem, da boste v raznih rubrikah srečevali iste recepte, kar spet ne bo vsem čisto všeč... No, to bo treba še premisliti kaj narediti... Nič pa ni zacementirano, danes je tako kot je, jutri pa... Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti