Mogoce jaz ne znam posiljati kometarjev z zida, kajti, ko kliknem na okence kjer pise "vpisite svoj komentar" ne pise spodaj odposljite.
Amelia
Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci
Mogoce jaz ne znam posiljati kometarjev z zida, kajti, ko kliknem na okence kjer pise "vpisite svoj komentar" ne pise spodaj odposljite.
AmeliaSeveda ne piše, ker komentar se odpošlje, ko kliknete RETURN (ENTER) gumb, odstavkov se na zidu ne da delati (tako je mišljeno). ;-) Kliknite RETURN in zapis se bo samodejno oddal.
Ko se mi odpre okence na zidu vpisite svoj komentar, ne vidim nikjer odposljite.
AmeliaKot sem napisal, nikjer ne piše odpošljite, pritisniti morate ENTER/RETURN na tipkovnici, da odpošlje. Torej kot bi želeli nov odstavek. Komentarji na zidu so mišljeni brez odstavkov, kot kratka sporočila.
ali danes ne dela oddaja receptov?
bučmankaDela, zakaj ne bi?
ko kilinem "prispevaj svoj recept" mi napiše tole
sedaj pa dela.
lp
bučmankaKje pa to klikneš? Pravi naslov je: http://www.kulinarika.net/mojakulinarika/recepti/oddaj/
| bučmanka je napisal/a: |
|
sedaj pa dela. lp bučmanka |
Iz strani receptov je bil star link, iz beležke in drugod je bil pa nov link ;-) Hvala za opozorilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Orehova rolada