Edino kar sem našla se ECO Hi-Ball prodaja na Ebayu ampak za ceno 56 Evrov s poštnino v Slovenijo.
pomoc
Edino kar sem našla se ECO Hi-Ball prodaja na Ebayu ampak za ceno 56 Evrov s poštnino v Slovenijo.
pomocČe ti brez ecoballa ni živeti, ga pač plačaj. Hudo je, če nebo človeku nakloni svobodno voljo, pa ta ne ve, kaj bi z njo.
Sonja
Za 56€ pa bi jaz rajši na roke v Dravi posodo pomivala....![]()
Cena je visoka tako da ne bom kupila.
pomocCena je visoka tako, da ne bom kupila. Je pa ogromna razlika, ker se tu prodaja za 3.90
pomocTo je pa res poceni. Pa še ogromno boš prihranila, če jih kupiš 15. Ni za odlašat, da ti jih ne prodajo.
Ognjič3,90 singapurske $ je cena poštnine. Pa veselo računanje!
Sonja
Sem jim pisala če bi se dalo poslati v Slovenijo in bom videla, kaj mi bodo odgovorili.
pomocPametno!
marjjaDobro da nas o vsem obvestiš.
Še malo pa bomo imeli vpogled v celotno tvoje živjenje (kaj ješ, česa ne maraš, s čim pereš posodo...). Mislim da bi varuh osebnih podatkov imel kak nasvet zate ![]()
![]()
![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Biskvit s slivami