Naivneži gor ali dol...vem da ni čudežev k bi lahko tok na hitro zdravo hujšal..mislila sem samo da vidim kakšen jedilnik obstaja za to dieto..sem mama dveh otrok in sigurno nebi šla v to v tako kratkem času..je pa to čisto moja osebna stvar...gibam se dovolj samo jedilnik si moram malo spremeniti..
TejaOčiščevalna dieta
Jaz sem navdušena nad spletno stranjo food matters, kjer imaš kup nasvetov, kako se zdravo prehranjevati in kako skrbeti za svoje zdravje. Med drugim so tudi mali triki, ki močno pripomorejo k temu, da se bolje počutiš. Predlagam, da si malo ogledaš.
anjabe| emažana je napisal/a: |
| Naivneži gor ali dol...vem da ni čudežev k bi lahko tok na hitro zdravo hujšal..mislila sem samo da vidim kakšen jedilnik obstaja za to dieto..sem mama dveh otrok in sigurno nebi šla v to v tako kratkem času..je pa to čisto moja osebna stvar...gibam se dovolj samo jedilnik si moram malo spremeniti.. Teja |
Seveda je vse tvoja osebna stvar, samo potem malo bolj razločno napiši, kaj od nas pričakuješ. Ker iz tvojega prvega sporočila je bilo razbrati, da se boš vrgla v to dieto.
Vse se začne v glavi, zato si proximo trikrat preberi in si zadnji odstavek ali zapomni za vselej ali pa si ga na steno nalepi.
Ker druge poti ni. Če misliš, da je, pa si med naivneži, pa če ti je ta trditev prav ali ne.
mamamiaEmažana, najbrž si mislila na dieto kliničnega centra. Najdeš povsod jedilnik. Bom pa iz izkušenj moje hčerke, ki se je navdušeno lotila te diete povedala, da ni shujšala 9 kg, jajc, šunke pa še dolgo ni mogla videt.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTrixi res je..mi lahko pošlješ link? Hvaala :)
Tejaemažana, nekaj kalorij pokuriš že, če si sama poiščeš link. Vpišeš dieta kliničnega centra in je že takoj zadetek.
Jaz bi rekla, da si nevedno punče, ne pa mama dveh otrok.
Evo ti link:
http://lifestyle.enaa.com/zdravje-in-prosti-cas/14-dnev
(pa iskreno dvomim, da je res iz UKC Ljubljana ...)
V nadaljevanju je potem še zelo uporabna zelja juha. ![]()
![]()
![]()
http://www.diete365.si/zeljna-juha.html
mamamia
Hvala...glede tega mislim, da mi nimate pravice obsojati!!! ČE JE BILO TEŽKO SE OPRAVIČUJEM IN NOBENEGA VEČ NE PROSIM ZA NIČ!!
TejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.