Brezglutenska hrana

Christy  

član od: 15.12.2015

sporočila: 3

tema odprta - 15. dec 2015 9:21 | ogledi: 5.086 | odgovori: 3

Zanima me, kje nakupujete brezglutensko hrano? Da vas ne pride predrago vse skupaj (testenine, kruh, piškoti,..). Gledala sem že v Sparu, malo v Mullerju, pa se ne morem odločit, na internetu pa tudi ne najdem nekih koristnih informacij, razen splošnih.

 

Christy

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

15. dec 2015 9:36

Zdravo Christy,

če vtipkaš v iskalnik "celiakija", dobiš kar nekaj tem, v katerih se je o tem razpravljalo - in s tem tudi veliko imen članov, ki imajo podobne probleme, da jih lahko kontaktiraš, če želiš.

Sonja

patka  

član od: 16.8.2008

sporočila: 372

15. dec 2015 12:06

Christy ne vem sicer ali iščeš BG hrano zaradi bolezni ali zaradi želje po tem prehranjevanju. gre namreč zato, ali ti je pomembno da je hrana tudi brez sledi glutena, če je to ti priporočam spletno trgovino   http://vsebrezglutena.si/ kjer imajo pestro ponudbo preverjenih in kakovostnih izdelkov po dokaj ugodnih cenah. drugače ima sedaj ugodno ponudbo tudi evrospin. Muller ima zelo malo v ponudbi, nekaj več ima spar, ki je cenovno ugodnejši kot mercator, a ta ima bistveno večjo ponudbo. Ugodno in precej izbire ima menda tudi leclerc, a tam še nisem bila.

 

patka

Monika7  

član od: 22.8.2010

sporočila: 201

15. dec 2015 21:30

Leclerc nima neke ekstra ponudbe, vsaj v Mariboru ne. Največjo izbiro ima Interspar, marsikaj se najde tudi v Tušu in Hoferju. Müller pa krči ponudbo (povedala prodajalka prejšnji teden), tako da nimajo več skoraj ničesar, prav tako v Lidlu ne boš našla nič. V Eurospinu pa nisem bila, ker ga nimam blizu. Sčasoma pa se itak navadiš ne jest vsega kruha in peciv, ker je vse tako sladko (verjetno da prikrije okus po kemiji) in ti postanejo neka pregreha tako, dvakrat na leto. :)

Monika7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti