7. dec 2015 9:12
Sedaj sem izklopila pc, pa spet priklopila..tako da imam, ampka samo napisano..brez slikice..ma ni važno.. bom pisala
in
za nov pc...če bo laptop pa sploh skačem do šofita ( stropa) ...![]()
7. dec 2015 9:12
Sedaj sem izklopila pc, pa spet priklopila..tako da imam, ampka samo napisano..brez slikice..ma ni važno.. bom pisala
in
za nov pc...če bo laptop pa sploh skačem do šofita ( stropa) ...![]()
7. dec 2015 10:21
jaz imam dokaj novi PC, pa vidim isto (se pravi nič slikic)![]()
ampak kot se je izkazalo, jih pa vseeno lahko vstavim v besedilo in se potem v tekstu vidijo (sem poskusila na amorčku in deluje)
Sonja
7. dec 2015 10:25
Pa sta se odjavili s Kulinarike, počistili zgodovino brskanja in se ponovno prijavili?
Bi znalo bit ![]()
lp
mzm
7. dec 2015 11:42
Super ![]()
![]()
![]()
![]()
, hvala Miklavžu, oz. Bojanu in uredništvu. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ti novi smeškoti so mi najbolj luštni, čeprav so vsi zelo super
, pa tudi novi novoletni voščilnici.
mopsika
7. dec 2015 18:08
![]()
lp
cervus
7. dec 2015 18:54
Lepo! ![]()
![]()
![]()
7. dec 2015 23:37
Vidva sta carja, Bojan in Jernej. Res je, kot pravi Ognjič, da nihče nima tako prisrčnih smeškov kot KulSlo![]()
Drugače pa jaz nove smeške vidim v IE ali v Mozilli, v Chromu pa ne.
In zdaj grem ... ![]()
![]()
![]()
7. dec 2015 23:51
Problem rešen: iz podatkov brskanja sem izbrisala predpomnjene slike in datoteke (samo brisanje piškotkov ni pomagalo).![]()
![]()
![]()
Blanchy
8. dec 2015 3:38
Prav lepi smeškoti, hvala!
Katrca11
8. dec 2015 14:02
Všeč so mi, vsi ti novi dodani smeškoti,,,,,nisem še sprobala, če pri meni delujejo vsi....
Najmanj všeč mi je tisti, ki se ga največ ljudi veseli.... tisti, ki z macolo v roki zabijež žebljiček v neko glavico
, bo že držalo... utihni no, saj nočeš, da bi se to tebi zgodilo... bom stestirala, vse te lepe nove ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Hoppy brioš