Se strinjam, da je odvisno od izvajalca. Pred več kot 20.leti sem vozila mojo mami zaradi odvečnih kilogramov v Ljubljano na Kljunovo 5 (tako zelo se spomnim tega naslova) in je res delovalo. Vendar ni bil noben kitajec ampak slovenka, ki se je učila na Kitajskem. Bilo je povsem neboleče, vozila sem jo mesec ali dva (ne spomnim se točno) in je izgubila 20 kg. Brez vseh težav, ker ti resnično vzame apetit in nisi nič lačen... a čez nekaj časa pridobila te kg tudi nazaj. Potem pa sva par let nazaj isto zadevo poiskusili nekje pri Kranju, kjer je akupunkturo izvajala prava kitajka. Jao, kako boleče je bilo... Sem probala v Ljubljani in tudi tukaj. Neznosne bolečine, ko je zapičila velikanske igle (morajo biti čisto drobne in prav nič boleče), bog ne daj, da si zakašljal ali celo kihnil, samo na miru ležat in nič govorit. V Ljubljani pa se je vmes pil čajček in bil je kot nekakšen debatni krožek, ker je bilo istočasno ene 10 ljudi naenkrat noter, resnično prijetno vzdušje. Tako da je res važno, kdo je izvajalec. Vendar sem mnenja, da je škoda denarja za take zadeve, če se gre za hujšanje. Je ta zadeva kar draga, je bolje manj jesti in migati... Oh, tudi sama bi mogla narediti kaj v tej smeri...saj bom, samo ne vem kdaj..
angie