Prosim za ideje za romanticno vecerjo

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. nov 2014 17:34

Se mi zdi, da je srčna izvoljenka od Amadeja95 že imela rojstni dan Bi tudi rekla, da je mlademu kolegu bridko žal, da je sploh kaj vprašal, ker je pač izvedel mnogo stvari, o katerih ni imel pojma, da sploh obstajajo, sedaj jih bo pa moral prebaviti in predelati in proti temu razkuhana pašta ni največja groza.

Je pa tako, da se človeku milo stori, ko se spomni "študentske romantike", ampak,  takratk,, ko smo pa to doživljali, pa ni bilo ravno blazno romantično. Bilo je študentsko.  In vedno imamo romantične spomine na študentsko, ampak, ko je bilo študentsko naš vsakdanjik, je bilo marsikaj, od zabavnega in napetega in neponovljivega, romatničnih elementov pa ravno ni bilo blazno notri. Tisto, kar nam je danes simpatično nerodno, je bilo takrat samo annoying in embarasssing in smo se hoteli tega znebiti Nekako ne zadanemo ravno, če s pametjo 40 in nekaj in 50 in nekaj razlagamo najstniku, da je okej, če je neroden.  Ker slednij tega nasveta noče slišati. To, da je neroden, ve že sam.  Plus, devetnajstletnice so še prezelene, da bi v vrsti stale za to, da bi hodile z "nerodnim" fantom. Šele kasneje pridejo do pameti, da ugotovijo, kje je kvaliteta. In devetnajsletik želi biti spreten. Zato upam, da je zbral za študentske bone in sta šla na večerjo in da je dobila še tortico in rožico.

 

Ker za romantiko se mora človek vseeno malo osvoboditi svojih sramežljivih obrambnih mehanizmov. Odpreti srce, se dati in sprejeti. Dokler ni tega, ni nobene romantike.   Pri 19-ih tega še ne znamo. In, kolikor me je življenje naučilo, še dvajset let kasneje smo se pri tem lovili.  Bridkost je, da se eni pri tem lovijo celo življenje.

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti