Modelčki za piškote

limonca26, ja kje si jih pa potem dobila ???????

hribovc61

limonca26 je napisal/a:

Ne glede na to, koga na kaj spominja, se vsem, ki ste mi ponudili pomoč, zahvaljujem. Modelčki pa so že pri meni

Superca! Sedaj pa veselo ustvarjat z njimi in poročaj kako so ti všeč. Tudi sama razmišljam, da bi si ene kupila, čeprav se moj predal s pripomočki kar šibi pod težo le-teh. 

kuham za dušo

hribovc61 je napisal/a:

hribovc61

V Intersparih jih je dovolj. Preverjeno pred pol ure v Kranju

http://www.mojalbum.com/tajda

Evo tudi jaz sem jih danes kupila v cityparku v Lj. Imajo jih se kar nekaj. Cena 4.99€

kuham za dušo

kuham za dušo je napisal/a:

Evo tudi jaz sem jih danes kupila v cityparku v Lj. Imajo jih se kar nekaj. Cena 4.99€

kuham za dušo

Take imam,danes že pekla z njimi ,lepi manjši piškotki pridejo ...so malo manjši modelčki od prejšnih ..

lp goga

mopsika je napisal/a:

Tole obveščanje me pa spominja na tiste čase, ko smo se obveščali, kje  v trgovini imajo margarino, prašek,kavo.....

mopsika

meni je pa lepo, da si takole pomagamo med seboj, glede na to da dandanes naletiš pretežno na ljudi,ki samo na svoje r*ti gledajo. Meni je pred kratkim ena prijazna članica Kulslo prinesla valjar z distančniki iz Avstrije in sem res bila prijetno presenečena, da mi je želela pomagat,kljub temu da me ne pozna.

mladikica88

hribovc61 je napisal/a:

hribovc61

Hribovc 61, dobila sem jih v kamniškem Sparu.

limonca26

Mladikica88 je napisala:

meni je pa lepo, da si takole pomagamo med seboj, glede na to da dandanes naletiš pretežno na ljudi,ki samo na svoje r*ti gledajo. Meni je pred kratkim ena prijazna članica Kulslo prinesla valjar z distančniki iz Avstrije in sem res bila prijetno presenečena, da mi je želela pomagat,kljub temu da me ne pozna.

mopsika

Pozdravljeni,

Jaz nimam te sreče, oz. v moji bližini ni za dobit teh modelčkov za piškote, bi jih pa res rada imela.

A bi katera bila pripravljena da mi naredi uslugo, da mi kupi te modelčke, ter da mi jih pošlje. Seveda da plačam .

Če se najde kdo, ki bo pripravljen zapraviti nekaj svojega časa zame, se že zdaj zahvaljujem .

SMARTY1

SMARTY1 je napisal/a:

A bi katera bila pripravljena da mi naredi uslugo, da mi kupi te modelčke, ter da mi jih pošlje. Seveda da plačam .

Če se najde kdo, ki bo pripravljen zapraviti nekaj svojega časa zame, se že zdaj zahvaljujem .

Midva z mojim sva bila včeraj v cityparku, sem jih kupila zase (slikico sem priložila). V kratkem grem zopet po nakupih tja. Če jih bodo še imeli, jih lahko kupim še zate. Sploh ni problema. Pošlji mi naslov v zasebno sporočilo in se zmeniva. So jih pa imeli polno polico in dvomim, da bodo kar tako zmanjkali. Kupila sem jih v sparu...

kuham za dušo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti