Sladkorni grah

Živijo.

Mi kdo prosim napiše kak recept s sladkornim grahom?

Hvala,

Drejcolina

mal sem pogugla in našla to..http://kulinarika.net/pisana-zelenjavna-ponev-recepče še sama po googlaš boš verjetno še kaj našla :)

lp goga

Jaz ga najraje pripravljam v voku. Na malo olja popražiš čebulo in česen, dodaš sladkorni grah, še malo popražiš in začiniš s sojino omako. Ko dodam grah, pražim na polnem ognju, po potrebi kanem le še malo vode,da se ne žge, vsega skupaj je dovolj 5 min, da je grah še al dente. Lahko dodaš še kakšno drugo zelenjavo ali pa na tanke lističe zrezano meso. Super kombinacija s špageti, rezanci ali pa rižem. Bolj kitajski okusi.

sharonstone

sharonstone je napisal/a:

Jaz ga najraje pripravljam v voku. Na malo olja popražiš čebulo in česen, dodaš sladkorni grah, še malo popražiš in začiniš s sojino omako. Ko dodam grah, pražim na polnem ognju, po potrebi kanem le še malo vode,da se ne žge, vsega skupaj je dovolj 5 min, da je grah še al dente. Lahko dodaš še kakšno drugo zelenjavo ali pa na tanke lističe zrezano meso. Super kombinacija s špageti, rezanci ali pa rižem. Bolj kitajski okusi.

sharonstone

Drži kot pribito, tole. 

mamamia

Hvala, Sharon!

Zveni super, komaj čakam, da mi na vrtu zraste :) Stric Google mi pa tokrat ni nič pametnega našel.

Lepo nedeljo!

Drejcolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti