2. jun 2004 20:29
Ja tudi mene to zanima. Ma verjetno imate kakšner tehnične težave. Pa lepo pozdravljeni Majda
2. jun 2004 20:29
Ja tudi mene to zanima. Ma verjetno imate kakšner tehnične težave. Pa lepo pozdravljeni Majda
2. jun 2004 20:30
Vesna, krivda je moja...slike so pri meni, a jih še nisem obdelal. Obnavljam stanovanje in se v glavnem trenutno ukvarjam bolj z rokodelskimi stvarmi
Bojan
2. jun 2004 20:33
Ojoj, še Majdi... ne, ni tehničnih težav. Bom pa kar se lotil dela
Bojan
2. jun 2004 21:52
Bojan,hvala za takojšno intervencijo.Rade volje bi priskočila na pomoč,vendar ima tudi pri nas dan samo 24 ur. l.p. Vesna Leben
3. jun 2004 15:17
Ja saj ni problema sem vidla, da so slike že objavljene. Bojan pa kar lepo obnavljaj stanovanje Majda
7. jun 2004 11:41
Bojan mene pa zanima, če bo za slike padel tudi kakšen krofek ? Posla sem že več slik, pa vse niso oblavljene? LP, Klavdija
7. jun 2004 12:00
Bojan ima slike čez, krofe imam pa jaz
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. jun 2004 15:47
Pozdrav! Pred nekaj minutami sem poslala v bazo recept za torto v obliki čebelice, imam pa tudi slike, pa ne vem kako jih poslati. Mi lahko poamgate? Ali je možno poslati samo 1 sliko? Lep pozdrav Zala
9. jun 2004 16:52
Slike lahko pošljete po emailu Bojanu: bojan@kulinarika.net. Možno je poslati več slik, če se med seboj razlikujejo oziroma nudijo kakšno novo informacijo. Slike lahko pošljete tudi za recepte, ki jih niste sami poslali v bazo. Pozdrav
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. jun 2004 22:46
Aha, tako torej! Hvala za info, sedaj pa grem na delo :) LP ZalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Sendviči iz ajdovih rogljičkov