Nalepke omv

Prosim če ima kdo viška nalepk za OMV,menjam tudi za Šparove.

Naj mi piše na ZP

brusal

Tudi jaz bi prosila za te nalepke in pa mercatorjeve, viška pa spar in petrol

testeninca

Tudi jaz vljudno prosim za nalepke OMV. V zameno, žal ne morem ponuditi ničesar, razen veliki HVALA. Pošljem kuverto z znamko. Najlepša hvala .

Mayisa

Če še vedno kdo potrebuje OMV nalepke naj mi sporoči.

emmy

Če ima kdo OMV nalepke, bi LEPO LEPO LEPO prosila :) v zameno lahko dam kake znamke, igračke,.. 

"Sam da je sladk pa kofe!"

Če ima kdo odveč OMV nalepke se priporočam tudi jaz , hvala vsem,po zs dogovor za zameno,lp

marjeta10

Tudi jaz se priporočam za OMV nalepke  hvala.

anka

Včeraj sem dobila eno šalčko .... res so lepe, samo tokrat pa zahtevajo ogromno nalepk, četudi imaš dovolj točk na kartici. Pa prodajalci vedno še kakšno nalepko šenkajo zraven, ko napolneš rezervoar.

Valchi

Res si želim eno to šalčko, pa nebi blo problem, dam tolk pik, ampak res rabiš cel kup nalepk poleg. Tko da bi blo fajn jih zadosti zbrat za eno šalčko, predno jih zmanjka 

anka

Naš malček si zelo želi šalčko, tako da če ima kdo viška nalepke se lepo lepo priporočam..

Hvala.

testeninca

Tudi jaz bi prosila za nalepke od OMV. Hvala.

tej_a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti