Piščančji žur

živjo, včeraj sem naredila piščančji žur, tako kot piše recept, dala sem sladko smetano, seveda, ker imamo radi malo več omake, sem pekač pokrila z alu folijo, to je bila verjetno napaka. V pekaču je bilo zelo veliko vodene omake, smetana pa se je zgranulirala, tako , da to ni bilo tisto, kar sem mislila, da bo. Drugič ko bom delala, bom pustila odkrit pekač, vendar verjetno ne bo omake, kakšno omako naj naredim zraven, ker se mi zdi , da je vse skupaj precej suho, pa še nekaj, kako naredite riž, kot prilogo?

Sneženi pozdrav

pija

Dan, jaz sem pred tednom dni delala piščanji žur 3x, tako, da sem ga "sprobala ":)) Najbolje se je obneslo tako, da sem meso popekla, nato dodala pršut in sir, ter polila s smetano ...naredila sem kombinacijo...med sladko smetano sem dodala nekaj žlic kisle. Zelo dobro je bilo. Zraven sem ponudila njoke s sirom in gobami. Vse je bilo zelo nasitno, zato sploh ni bilo treba veliko.Seveda ni manjkala solata.
Zdravo! Jaz pa sem dodala k omaki še malo bešamela, da je nastalo več "makice". Poleg smo jedli zdrobove krokete in solato Drejči - lahko, prosim, napišeš recept za njoke s sirom in gobami? LP Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti