Lopatka multipraktik

analuka  

član od: 23.9.2012

sporočila: 49

tema odprta - 30. jul 2013 14:23 | ogledi: 1.950 | odgovori: 2

Pozdravljeni,zanima me, če ste ob nakupu multipraktika dobile zraven lopatko, tisto, za postrgat dele hrane, ki se naberejo na rob posode?

Kupila sem kenwoda in v navodilih je kot del tudi tale lopatka, vendar je v škatli ni bilo.Poklicala sem v Mercator, kjer sem zadevo kupila in pravijo, da je pač ni zraven.

me pa čudi zakaj je na navodilih kot sesatvni del in pa ni logično,da je ni zarevn,saj se jo res potrebuje.

lp

analuka

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

30. jul 2013 14:32

Če je v tehnični dokumentaciji napisana kot sestavni del oziroma kot nekaj, kar je že v originalu zraven, potem se nikakor ne pusti odpraviti. Mora biti zraven in naj ti jo najdejo. Zagrozi jim z Zvezo potrošnikov, to pogosto dela čudeže. Če nič ne pomaga in si pripralvjena iti v boj, komuniciraj z njimi samo še pismeno (priporočena pošta), da ne bodo mogli reči, da nič ne vedo in od tebe niso nič dobili.

Vendar bodi pozorna - večkrat so navodila pisana za več tipov aparatov skupaj, ki se lahko razlikujejo po dodatkih - preveri, ali se tvoja navodila nanašajo točno na ta tip aparata, ki si ga kupila. Če se ne, lahko še vedno zahtevaš zamenjavo ali vračilo denarja, ker si bila zaradi nerazumljivih navodil zavedena. Poglej na Kenwoodovo spletno stran, kaj vse je zraven pri vsakem tipu. Navodila pri nas prevajajo pač uvozniki in pogosto človeka spreletava srh, kakšna skrpucala včasih dajo od sebe.



Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 30. 2013 14:34

analuka  

član od: 23.9.2012

sporočila: 49

30. jul 2013 15:15

Oj hvala,ja sem pogledala in velja za ta model, zdaj iščejo.Me ne bom se pustila odpravit, ker to ni prav, da tako delajo.Dobr,zdaj sem dobila enega fanta, ki se je bolj zavzel, ker gospe včeraj...hm.

hvala:)

 

analuka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti