Mi lahko morda kdo pove, kje bi lahko v Ljubljani kupil napravo s katero se dela špecle? Naprava je podobna ribežnu ali pa tudi pasirki. Že vnaprej hvala.
X Y
Mi lahko morda kdo pove, kje bi lahko v Ljubljani kupil napravo s katero se dela špecle? Naprava je podobna ribežnu ali pa tudi pasirki. Že vnaprej hvala.
X Y
Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme vas sprašujem s kako omako vi pripravljate špecle. Prosim za vse vaše recepte kajti v slovenščini je zelo skopo receptov o tem.
lp hvala
sančyJaz jih imam rada zmešane z narezano šunko, vse potreseno z naribanim siorm in zapečeno v pečici.
Sicer pa gredo k vsaki omaki, tako kot katerakoli druga priloga (od tiste, ki nastane pri naravnih zrezkih, do kakšnih z več sestavinami, zelenjavnih ...).
mamamiaSančy, tako kot ti je mamamia napisala, katerakoli omaka. Lahko jih samo poliješ z drobtinami prepraženimi na maslu.
Pozdravček!
Dobro se podajo h golažu, chili con carne, včasih jih dodam v kakšno obaro namesto vlivancev...
JohannaJAz delam pot roast na takle način, potem gredo tudi k paprikašu, lovski omaki, coq au vin, temle mesnim kroglica. Poliješ jih lahko preko gobove omake za nemesno jed.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Hempy polenta