Aparat za peko kruha

tema je zaklenjena

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

29. dec 2012 11:17

limnol je napisal/a:

Uf, to je pa dobra žetev, dva nova težaka na isti dan! Ni kaj, v dvoje vama bo laže. 



Sonja

Pozor, prihaja nadaljevanje! marjja, srčno upam, da imaš kokice in si nameščena v udobnem naslanjaču in :

Limnol, ne se sekirat, nismo dobili dva težaka, Domzy in bimbo (khm, khm) sta pač ena in ista oseba. Ubogi Domzy, ves nebogljen in nesrečen, ker je kupil kruhovsko mašino, prvič spekel kruh in nismo dol padali od navdušenja, si je pač moral izmisliti podpornika. In glej ga, ves mačomenovski odrešitelj se je takoj pojavil. Uh, oprostite, ker dva moška nista nič, se je še ena ženskica morala oglasiti, da jima je držala štangico.

Domzy je sicer rekel, da se je na 3,2,1 dilital, ampak, takih nakladanj smo tako ali tako že vajeni. Ker mu je dolgčas, bo mal kikirikal (verjetno s pomočjo bimbota, morebiti jima bo še kakšna usmiljena duša tukaj na kulinariki pomagala), potlej se bo pa upehal in odnehal. Smo že navajeni.

Kaj se ve, se zna pa tudi zgodit, da kakšen moderator temo (ki to sploh ni), zapre.

Marjja, si pojedla kokice in uživala???

lp

cervus

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2510

29. dec 2012 11:23

Hahaha, jaaaaa!!!

marjja

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

29. dec 2012 11:24

Uf, a da en in isti samemu sebi na forumu nasvete daje? No ja, živi bili pa vidili, če je tako, človek pač potrebuje pomoč, ki mu je kKulinarika ne more dati. Vseeno v svoji globoki naivnosti upam, da ni tako hudo, pač pa samo malo ponesrečen beembov start v kulinarično življenje. 

Sonja

Domzy

sporočila: 5

29. dec 2012 16:41

....Elaphus... uporabnica /blogerka/forumašica...ali v katerokoli podvrsto že spadaš :D ....malo preveč gledaš telenovele...to ni ena izmed epizod, kjer je Jose oče, mati, brat in sestra samemu sebi, medtem ko rojeva otroka svoje še nerojene hčerke, pa še to kar sem napisal je verjetno preveč za tvoj I.Q. da bi razumela kaj želim s tem povedati, zato bom poenostavil.

Beembo in jaz nisva ena in ista oseba. Prosim ne sodi drugih po sebi, če že počneš take stvari po spletu. Kajti...(ZGRABITE KOKICE).

 

Vzel sem si čas in pobrskal po profilu nekoga, ki očitno zelo rad "buzerira" ostale kuharskega znanja željne uporabnike že 10 let 3mesece in uuuu pazi zdaj to...2dni....

Lepo je to, da si priznala, da si stara in mi je lažje razumeti odkod vsa ta "želhtnoba" in verjetno prezir do vsega okoli sebe. Verjetno je to edino zatočišče, kjer lahko izživiš vse svoje frustracije, kjer lahko popljuvaš "na glas" vse tisto česar doma verjetno ne smeš, kjer te čaka štedilnik in kup opravil katere seveda MORAŠ opraviti. Vidim tudi, da še nisi izživela tiste punčke, ki je skrivoma ukradla babici testo in skrivoma spekla skrite štruklje in skrivoma jih pojedla...bla bla bla. Prosim te, v imenu ostalih uporabnic in uporabnikov (O MOJ BOG ja moški tudi kuhamo), ker se mi jih je kar nekaj oglasilo na privatni naslov, da se začneš obnašat kot odrasla in odgovorna oseba in ne kot nadebudna najstnica v srednji šoli, ki misli da je cool pljuvat po ostalih ljudeh. Vsi smo tu iz enega razloga, zaradi recimo temu druženja, izmenjavanja mnenj, receptov, izkušenj in nihče tu ne želi voditi privat vojne, kot določene kvazi moderatorke in njene priležnice (verjamem, da ste pri tem zelo spretne tudi v zasebnem življenju...govorim seveda o ritolizništvu). 

Kar se mene osebno tiče, lahko naročiš moderatorjem naj brišejo temo, ki pač lej ga zlomka ni po tvojem okusu...mi enostavno dol visi in samo še tokrat ti odpišem, ker je enostavno sakramensko škoda mojega prostega časa za eno tako zlobe polno osebo. Upam vsaj, da si toliko sposobna in da imaš vsaj kanček časti, da mi sploh ne odpisuješ...pa še to...zaradi takih kot si ti, je tudi svet tako pokvarjen in upam da boš drugič dvakrat premislila preden boš dregnila svoj nos v koga.

 

Bi se pa zahvalil vsem tistim, ki ste bili sposobni normalne medčloveške komunikacije in mi posredovali svoje recepte, linke in izkušnje. 

Beembo, tebi pa želim veliko sreče s tem tukaj...eh kaj pa pišem...saj to sem namreč jaz :D

Domzy

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

29. dec 2012 16:56

In za tole si rabil cel popoldan? Revščina!

lp

cervus

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

29. dec 2012 16:56

Ampak res seka tale

rrr

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

29. dec 2012 17:04

Evo, vidite, to je kapitalizem na delu! Zaradi večjega zaslužka v marihuano ( ali kaj že jemlje ) mešajo kakšn drek in posledice so vidne. Počakajmo, da se pojavi še kakšn njegov prijatelj ( predlagam nik Bimbo ) pa bo dobil še kaj podpore.

Matr, kaj takega takega še nismo imeli, ampak, vse je enkrat prvič! 

ežoj

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

29. dec 2012 17:09

Ja kaj pa če ima elaphus res prav? Saj ni mogoče, da bi bila dva enaka, razen siamska dvojčka s skupnimi možgani, ampak če bi ta dva šla kupit kruhomat, bi bilo to sigurno v časopisu. 

Sonja

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

29. dec 2012 17:59

Bo le treba nadaljevati v kateri od odprtih tem, recimo v tisti, ki jo predlaga elaphus.

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

29. dec 2012 18:37

Domzy na svojo željo in glede na žalitve, ni več član kulinarika.net

Jernej - administrator

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti