Rooibos čaj

Meni je ful všeč roiboosh čaj z začimbami v škatlicah, od neke firme ala Jogi nekaj. Samo je peklensko drag in sem ga v bistvu samo 1x dobila... Je pa super. Navaden roiboosh mi pa ni preveč všeč, nekam grenek mi je... (res pa je da čajev navadno ne sladkam) Veri
Meni je pa od rooibos čajev najboljši Roooibos Chai, ima takšno božično aromo - klinčki, cimet, ingver,.....Super je! Kupujem ga v Cha v cityparku ali v stari ljubljani. LP Zala
Meni je dober limonin. Tisti s smetanovim okusom so mi grozni in ga ne spravim dol niti požirek. lp Vesna Vesna Milek Recko
Men ga je pa enkrat ena natakarca poturila.. bljak.. sploh ne maram pravih čajev, pa vem da je zelen totalno zdravilen.. sm ga kupila z aromo pina colade (k jo obožujem v sadni varianti), pa me spominja na ribjo mast vse skp.. kako pit te zdrave stvari če so pa toooooook zanič??? :( Angelina
Pa poskusi rooibos in zraven zmešaj npr pomarančni sok... A ste že kje videli zeleni rooibos? Ga ima slučajno ČA? lp juhica
Za kaj vse je zdravilen rooibos čaj? In koliko skodelic dnevno ga je priporočljivo spiti da ga ni preveč?
http://www.cha.si/rooibos.htm# potem pa klikni na link Preberite več... lp, Marija
Galyka, hvala za link - sicer sem bolj usekana na zeliščne in sadne čaje, ampak stran je super! Veri
Ni za kaj, tudi jaz imam rada sadne čaje, vendar so mi dobri tudi zeleni čaji, z mešanico sadja in pa rooibos čokolada smetana ima zelo zanimiv okus. V Čajni hiši se dobi tudi brošura, ki so jo izdali sami, v njej pa so opisani vsi čaji, ki jih pri njih prodajajo. lp, Marija
Ali mi lahko katera pove v kateri hali City parka je čajnica Cha, da ne bom preveč iskala, ker nisem iz Ljubljane. Hvala in lep dan jana 07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti