Rabim pomoč.Pri nas je od velike noči ostalo 7 velikh čokoladnih zajčkov.Zanima me za kaj naj jih porabim,razen za mafine,katere pa skoz tudi nebi radi jedli.Nasvet prosim.
Lp :)
Rabim pomoč.Pri nas je od velike noči ostalo 7 velikh čokoladnih zajčkov.Zanima me za kaj naj jih porabim,razen za mafine,katere pa skoz tudi nebi radi jedli.Nasvet prosim.
Lp :)
Če imaš otroke in pijejo kakav, potem v kakav nalomi nekaj koščkov čokolade in maš čokokoko napitek. Pa tudi v nes ali turško kavo lahko vmešaš čokolado.
Lahko jo dodaš v čokoladni puding, potreseš po mlečnem zdrobu ali rižu.
mamamia...narediš čokoladne piškote, čokoladna peciva...
lp
mzmČe so veliknočni zajčki votli, kar običajno so, boste z njimi itak opravili na en, dva, tri. Če so pa polni, ti pa nikakor nimaš idej kam bi s to čokolado pa povprašaj svoje otroke. Njim bo vse takoj jasno in v skrajni sili jo lahko vsake toliko malo delijo s prijatelji in bo hitro in brez težav pošla.![]()
Na Collinariki je bil en simpatičen recept kako porabiti čokoladna jajčka. Treba jih je previdno prelomiti, da dobite polovice in potem polniti. http://www.coolinarika.com/recept/861869/
SweetiePri nas velikonočni zajci in božički vzamejo enako tragičen konec: posadimo jih v vroč mlečni riž ali zdrob ali ovsene kosmiče ali kaj podobnega in se razlezejo. Nikoli ne traja prav dolgo, da jih zmanjka. Ali pa romajo v kakšno kremo ali polivko za narastke ali palačinke.
SonjaNarediš lahko tudi to rolado: http://www.kulinarika.net/recepti/10070/sladice/-bozans
namesto smetane pa narediš pariško kremo, torej smetano in čokolado.
Glede na tople dni, pa lahko narediš tudi čokoladni sladoled in tako porabiš zajčke.
lucckaKaj lahko avtorica te teme pove recept kako uspejo čokoladni zajci preživeti še 2 tedna po veliki noči?? Pri nas je boj, da sploh dočakajo veliko noč...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| evelinxx je napisal/a: |
Rabim pomoč.Pri nas je od velike noči ostalo 7 velikh čokoladnih zajčkov.Zanima me za kaj naj jih porabim,razen za mafine,katere pa skoz tudi nebi radi jedli.Nasvet prosim. Lp :) |
Naredi pecivo, magari tisto, ki "ga pri vas ne bi jedli" in ga nesi v prvo razdelilnico hrane, ki je v tvojem kraju. Tja hodijo ljudje, ki niso imeli nobenega čokoladnega velikonočnega zajčka. Boš tako doživela radost obdarovanja.
Vendelina jr.Vendelina jr,bravo.
dariKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Bujta repa