Če kdo proda kuharsko knjigo od Sofije Loren, ki je izšla pri nas, verjetno nekje okrog leta 1970, bi jo zelo rada kupila. Hvala in lep pozdrav, Sabrina
Kupim kuharsko knjigo
11. okt 2011 18:15
Jo imam, a je ne prodam!
daga
11. okt 2011 20:59
http://www.bukvarna.net/component/option,com_ezcatalo
evo, tlele jo imaš, šesta od spodaj navzgor, stane pa 12€!
lp
cervus
12. okt 2011 16:27
elaphus hvala, vendar je knjiga že nekaj časa prodana.
lp sabrina
Še čakam, če se me kdo usmili ....
13. okt 2011 8:57
Kaj pa, če bi si ji skopirala?
trac
13. okt 2011 16:56
Ne napeljuj k nedovoljenemu početju, trac.
14. okt 2011 0:13
Sabrina, občasno, ko iščem kake razprodane knjige, povprašam kar po e-mailu dekleta v Trubarjevem antikvariatu. Res so prijazna in ustrežljiva, samo včasih je treba malo dlje časa čakati.
Ne samo, da te dajo na seznam čakajočih na knjigo, one dobro poznajo "skrite poti" do redkih knjig. Moram priznati, da se res potrudijo.
Vanja
14. okt 2011 10:23
Pardon, ni bilo zlonamerno.
trac
14. okt 2011 10:28
Vanja_v_ZDA prav lepa hvala, sem že na seznamu. So pa res prijazni. Sem vprašala tudi v drugih antikvariatih in upam, da se bo knjiga nekje pojavila.
lp, sabrina
14. okt 2011 11:04
Če ni nujno, da je v slovenščini, poglej na www.maremagnum.com, se najde marsikaj zanimivega.
Saša
14. okt 2011 17:50
Sashika hvala. Bi pa rada prav knjigo v slovenščini. Sem jo nekoč imela, pa mi jo je nekdo brez vprašanja odnesel in seveda nikoli vrnil. Lp sabrina
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Šahovnica
Milijonska juha