Kako pripraviti vietnamskega pujska

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

26. avg 2011 23:37

Me veseli, da nekdo razume.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

27. avg 2011 0:06

Drugač pa mene nikol noben ne bo tle prepričal, da je mardigalistov namen resen.  Ljudje veliko sanjajo in si domišljajo. Se mi pa po oceni zdi dovolj resen,da je nevaren. In tak človek, ki to zapiše 25.08.2011 je navaren. Seveda je to tudi kaznivo dejanje. Če ne drugega, bi ga kdo lahko prijavil. Saj se da najt nekoga tud, če piše iz javnega mesta. So vsa opremljena s kamerami. Sem se pa malo pozanimal. To pr nas ni dovoljeno. Niti zaželjeno. Če nekaj ni dovoljeno, je kaznivo. V Vietnamu ni kaznivo. In naj se malo avtor vpraša, kako daleč je tvegal. Če je bil na tripu naj to napiše in se opraviči. Če je pri polni zavesti spraševal za recept naj se pa pripravi na vse možne posledice. In se da odkrit od kje in kdo je. Če se je drznil logirat s tujega pač naj sedita skup. Vsaj kazen je zelo velika. In tu bi zredništvo lahko ukrepalo in dalo prijavo na policijo in tožilstvo. Če je to resen forum in stran in je v pristopni izjavi zapisano, kaj je dovoljeno in kaj ni dovoljeno.

Mislim,da je opravičilo dovoljeno, pred pregonom kazenskim.

Tud tema o mačjem karpaču je, kljub,da so jo zaklenili kaznivo dejanje. Pa se je razpletla na 6 al 7 strani.

To so kazniva dejanja proti dostojanstvu,življenju in pravici do njega. Nekako tako piše v ustavi RS.

Posledično je tudi moderator kazensko odgovoren. In preko njega lastniki. Pa rumena štampa gor al dol.

 

Komur se dovoli v prvem členu pisati o teh zadevah je kazensko odgovoren. Edino, če bi pripomnil,da se zafrkava. In, če se to dovoli so v sistemu verige odgovorni vsi, ki to resno tolerirajo.

Toliko za informacijo. Temo zaklenit ne bo pomagalo, dokler se avtor ne bo opravičil. Jaz se tudi bom, ker sem žalil moderatorja. Samo meni bodo upoštevali stanje razburjenosti, ker sem napisal, da toleriranje takih idej ni ok. In vedite, da vsi, ki ste se s tem tiho strinjali nosite krivdno kazensko breme.

 

Tu pa mislim, da se bo hec za večino nehal.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

27. avg 2011 0:32

In, da še dodam, da so prikimavale izobražene osebe, ki se tu majo za profesorce fakultetne in tak naprej. Od strani 1 do 3 jih je par. Najbolj me je presenetila ena sveža letošnja diplomantka. Za eno vem, da je sadistično raspoložena. Za dva tudi. In vsi so veselo prikimavali. Hehe. No ja, cvet slovenskega intelekta.

 

Pol pav njih verjameš in celo v to, da bodo službo dobili. Auch. Eni si res domišljajo. Tisti, ki jo majo pa jo lahko v momentu zgubijo.

 

No, bo za danes dovolj. Lep vikend

 

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

27. avg 2011 8:20

In, er sem član komaj eno leto, je tu bil objavljen en video. Je pisalo, da ni za občutljive. Jaz sem pogledal do konca. Nekje v Mongoliji si odirali žive živali. Obešene na klin. So se drle. Jaz sem preživel video in tud nekako razumel tiste . mongolske klavce. Nisem pa razumel, da se to lahko vrti pr nas. In msem mogel spat en teden. Kaj en teden, še danes se mi to vrti pred očmi. Ne vem no.Ko, da bi gledal da mojo pikico negdo na klin obesi, one žival milo gleda in jo na tržnici živo drejo iz kože. Te živali so jokale in tulile od hudega. Ampak ne, da bi jim dali mislostni šuš. Ko so jih žive odrli so očke mele še vedno žalostno odprte in pol so jih pri živem še rezali. Odprli votlino itd. Ma dajte no. Naj mi še samo kdo pisne, da sem dvoličen. En mesec sem jokal in še danes očem, da eni objavijo poste na youtube pol pa tu gor. Ne morem si pomagat. Ampak to je enostavno za na štrik.

Verjetno ste gledali.

 

Eh, kaj bom pametoval, jaz prenapihnjen, žaljiv Multi.

 

p.s. - skoz in skoz se take scene objavljajo. Puhko ste pa skenslali, ker je riskala po sred ljubljanskih grmov. Morala pa taka. Brrrrrrrrrrrrr

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

27. avg 2011 8:41

Ko pa tu gor jaz al kdo napipe, da smo veseli, da so kakega perfidnega klavca strpali v Haag pa se tako vse zaklene. Tud moderator2 zaklepa te teme, ker baje žalimo čusta aj bom pa onega klavca.

 

Fej and fuj.

 

In sedaj verjetno razumete, da mi je čist egal, če me zaklene for good.

 

Če je splošno dokazano, da je klal in pr tem užival. Jaz povem, hvala bogu da so ga prijeli in pol baje žalim čusta onega klavca pa enih buksdlnov in bukslc tle gor.

 

 

 Ma whatever. Celi svet slavi, razen enih. In tu se zaklepa. Menda so pa povezani. Ne vem.

 

 

Multivitamin

multivitamin

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

27. avg 2011 12:07

Multivitamin, razumem tvojo zrevoltiranost, tvoje pomisleke in mnenje glede odprte teme.

Ampak, ko te moderator opozori, ga moraš, če se hočeš oglašati na tem forumu, upoštevati.

Ne pa ga napadat in karkoli zahtevat od njega. 

Napiši blog na to temo, razdelaj in argumentiraj stvar in jo tako "spravi iz sistema" ...mogoče bolje, kot limat množico postov, ki se kr nadaljujejo in vlečejo v nedogled.



Bojan Administrator

neznan uporabnik

27. avg 2011 12:19

Saj sem se odločil, da bom nehal sodelovat. Vsaj v večini. Jaz res ne vidim razloga, da bi se trudil.  Tud se ne bom več vtikal v vaše takozvane moderatorje, ker nima smisla. Blogirat pa nimam namena, če se neka persa od moderatorja počuti užaljena. Pa menda ja ne mislite, da ste edini, da bo meni moderator na privat kregal, da se preveč oglašam. Sem vas smatral za enkratne. Jaz nič ne bom in nikogar spravljal iz sistema. Eni si to dovolijo. Jaz nisem za take poteze. Malo okol ovinka pa dajmo nekoga ven, ne? Tako se bere vaše pisanje.

 

Vsekakor ste v mojih očeh zguili vsaj polovico. Mogoče jaz v vaših tudi. In ne mislim se prepucavat.

 

Če pa svojega mnenja pa, če ga 100x ponovim, ne smem izrazit pa... In jaz od moderatorja ne zahtevam. Jaz pričakujem. On pa od mene zahteva. To je pa razlika. Se boste menda strinjali, ne ali še naprej na vse pretege branili, da samo on ma prav, mi vsi ostali pa občasno zabluzimo.

 

Najmanj kar si želim, da se na smrt skregamo. Jaz sem pripravljen popustiti. Ne pa v tej meri, da bi bral poste o karpačih in delikacije o mačkah,pujsih in pseh. Napisal moje mnenje in bil opozorjen,da jaz pretiravam.

 

Tako daleč niti jaz ne popuščam.

 

 

Multivitamin

 

 

 

 

 

 

multivitamin

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

27. avg 2011 12:39

Multivitamin, "spraviti iz sistema" je bilo mišljeno kot: da ti poveš kar misliš, da to jasno sformuliraš, da ti odleže.

Tale tema je bila kar takoj na začetku spoznana kot provokacija nekega osebka z enim postom in morali bi jo brisati.

Pa jo sedaj zaklepam, če sem jo že spregledal. 

Bojan Administrator

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

29. avg 2011 7:03

multivitamin je napisal/a:

Ga pač mam. Pa kaj si mi fauš? Ja se nikol nisem vtikal v minutažo kogakoli tle gor. Očitno te blazno motim pr tvojem občasnem javljanju.

 

Kaj, če bi jaz komentiral, kaj ti ob 23.20 tle gor počneš? Je možek v službi al ti al kak?

 

Kak se počutiš sedaj?

 

Liebe Berny, darling? Je fajn občutek.

 

 

Multivitamin



multivitamin

 

Daj prosim malo na zavoro stopi, prav? Moderatorjem se ne ugovarja. In zapovrstjo napisati toliko sporočil  enega pod drugim je praktično smetenje. Zelo s težkim srcem zaklepam člane :( 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti