Zanima nas kje v okolici ŠK. loke - Kranja in Medvod dobiti male kumarice za vlaganje. Na tržnici me ne zanima. zanima me direktno z njive v kuhinjo, brez posrednikov. Morda veste kakšna je cena.
Zanima nas kje v okolici ŠK. loke - Kranja in Medvod dobiti male kumarice za vlaganje. Na tržnici me ne zanima. zanima me direktno z njive v kuhinjo, brez posrednikov. Morda veste kakšna je cena.
14. jul 2011 10:35
Ravno včeraj sem jih dobil na Dolenjskem, cena je bila 1,8 evra sem pa slišal, da se dobijo tudi po 1,5 evra. Malo poglej naokoli, ni vrag , da ne najdeš.
lp
hedonist
14. jul 2011 12:32
Mislim, da jih imajo nekje v Šenčurju. Cene pa ne vem.
lucys
14. jul 2011 12:32
poglej na ZS - sem ti poslala podatke gospe kjer jih kupujem sama.
http://www.mojalbum.com/tajda
14. jul 2011 13:03
Zalog pri Cerkljah - ti je predaleč?
tulka
14. jul 2011 13:30
Suha pri Predosljah,gojijo jih na večih kmetijah.
lp
Majdina
15. jul 2011 12:15
Hvala vsem za informacije. Počakam še toliko da se žena pozdravi, pa greva v akcijo.
17. jul 2011 7:39
Ravno tržna cena kumaric za vlaganje me je zanimala, ker 1,90 € za kg se mi je zdela strašno visoka. Zgleda, da bodo nekje take cene. Res je pa, da je po naročilu iz privat trgovine.
jinja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Svaljki s čemaževim pestom