Omv nalepke

Ker se trudimo in trudimo z zbiranjem OMV nalepk, da bi prišlo do kakšnega medvedka bi lepo lepo prosila, če kdo ne potrebuje teh nalepkic za kakšno?

Žal imamo le en avto za tankat in gre zelo zelo počasi. Želimo si dva ali pa tri ampak.....

Če kdo ne potrebuje jih bom zelo zelo vesela.

Al-Ni

Piši mi na zasebno sporočilo,kam naj ti jih pošljem.

andreja m

Če ima še katera viška nalepk ,se tudi jaz priporočam in lepo prosim.

hvala in lp

marjeta10

Jaz imam trenutno en poln kupon in 11 kom. posebej, sem pa 1x na teden na pumpi, tako da se bo še precej nabralo. Pošlji mi naslov, pa se dogovoriva.

LP

Drejček

marjeta10.

Na ZS mi napiši naslov in jih pošljem tudi tebi.Pa pripiši koliko medvedkov rabiš,oz.nalepk.

andreja m

Še jaz se javljam. Če ima kdo odveč nalepke lepo prosim zanje.Pošljem kuverto in znamko!!!

Hvala

anndreja

Tukajle bom pa še jaz pristavila piskerček - imamo sicer že odrasle otroke, ampak ena med njimi je še takoooo otročja, poleg tega čuti do (angleških, direkt iz Londona )medvedov posebno strast (kakor do vsega, kar je angleško ), v našem mestu pa ni OMV pumpe. Če ima kdo odveč, se grozotno priporočam, v zameno pa nudim špar, mercator...

lp

cervus

Trenutno imam 2 polna kartončka; če kdo rabi, naj pošlje naslov na ZS

Drejček

OMV tokrat prodaja steklovino; če kdo slučajno potrebuje nalepke, se lahko oglasi

LP

Drejček

Jaz imam tudi nalepke od OMV, če kdo rabi (zs).

rag_doll

Se bom kar sem pristulila, da ne odpiram nove teme.

Potrebujem nove OMV-jeve nalepke, ce jih kdo ne potrebuje, se zelo  vljudno priporocam!Imam pa Merkatorjeve in Sparove nalepke, ki jih z veseljem odstopim.

lp Nena

Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti