Glivice na hohtu

mijamarija  

član od: 19.4.2006

sporočila: 529

tema odprta - 4. maj 2011 13:59 | ogledi: 9.828 | odgovori: 6

Hojla!

Mi prosim lahko kako pomagate z nasveti,na prvem prstu na nogi so se mi za nohtom naredile glivice bila sem pri zdavnici dala mi je napotnico da mi vzajejo ostrške za nohtom.Mene pa zanima če bi jaz lahko to sama odpravila.Če je slučajno kdo izmed vas imev podobne težave mi prosim pomagajte.

Želim vam lep sončen dan

mijamarija

andrejagaz  

član od: 4.2.2011

sporočila: 20

4. maj 2011 14:08

živjo

moja mami ima podobno težavo, le da ima glivice na sredincu roke.pred približno tednom dni sva v lekarni kupili Nailner repair(mislim da se tako reče), ki ga je potrebno uporabljati vsaj 1 mesec.no,mami pravi, da je že po enem tednu bolje,tako da očitno pomaga.stane pa 20 eurov,kar ni malo, ampak ker pomaga, se splača.

če boš šla v lekarno, bodo tam z veseljem svetovali.na voljo je tudi lak za nohte proti glivicam.

upam da sem kaj pomagala.lep dan

andrejagaz

mejačka  

član od: 17.10.2008

sporočila: 601

4. maj 2011 18:06

Mijamarija, preizkušeno in sto procentno pomaga olje čajevca. Vsaj dvakrat dnevno si oboleli noht namaži, lahko pa tudi večkrat. Kupiš ga v lekarni, stane pod 10 € če se ne motim. Ne kupuj ga po raznih trgovinah z eteričnimi olji, ker je tam kvaliteta vprašljiva. Na začetku te bo verjetno vonj motil, vsaj meni ne diši ravno, potem pa se navadiš. Treba pa je biti vstrajen, saj noht popolnoma ozdravi šele ko preraste cela dolžina, nohti na nogi pa rastejo precej počasi.

mejačka

anakalia  

član od: 30.6.2009

sporočila: 7

4. maj 2011 18:31

S to nadlogo se borim že leta in leta in končno mi nekako uspeva.

Imam tudi glivice na nogah in na treh nohtih. Z oljem čajevca si 2x na dan namažem nohte, stopala pa z domačim jabolčnim kisom. Deluje! 

anakalia

Sporočilo je spremenil(a) anakalia dne 04. 2011 18:31

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

4. maj 2011 20:41

Koloidno srebro tudi pomaga, preverjeno.

tulka

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

4. maj 2011 21:50

... in kapljice iz grenivkinih pečk, tudi preverjeno.

kobra 1

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

4. maj 2011 22:16

Tudi jaz svetujem Nailer. 100% pomaga. Uporabljati ga je treba malo več kot en mesec oz. tako dolgo dokler ne začne rasti "čisti" noht in, da okvarjenega zrežemo.

K

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti