Elaphus, mi je kar zadišalo po baziliki. Kje se jo dobi?
Zame danes samo metin čaj, včerajšnji krof za zajtrk mi je naredil prebavnega vraga in pol :(
Kaj danes za zajtrk
Andrejka, v Lidlu
.
lp
cervus Kosmiči z mlekom,skodelico prave kave.
Milži
Mlečni gris za mene in sinčka,on si je posipal kakv gor,mož pa črn kruh z maslom in medom, neskafe z pol vode in pol mleka,nesladkan.
tejčika Elaphus tale zajtrk na fotografiji je videti slasten!
Jaz sem danes imela za zajtrk kruh, skuto s smetano in semenkami ter kavo z mlekom.
pozejdon
Oglas
Rezina kruha, skuta, bela kava.
daga
Kifeljčki s sirom in jogurt.
breskva
breskva MMM, breskva, kakšni fajn rogljički!
Pri nas je bil denes pustni zajtrk: domači krofi (od včeraj), jaz zraven kavo, ostali pa jogurt.
Tudi meni je tema všeč, včasih iščeš ideje in pride prav.
Jaz pa čez teden košček kruha z maslom in medom ali marmelado, kozarec mleka ( kavo potem, v službi ), obvezno pa najprej stisnjen sok iz pomaranč - naredim za vse, ki spijo doma.
Oh, vikendi so pa moje veselje. Vprašam, kaj bi in potem so to jajčka ( v mehko, umešana, na oko...) ali mlečni gres ali močnik, ob nedeljah pa dostikrat palačinke z domačo skuto, ki jo kupiva na lj.tržnici... in vsaj dvakrat dopodne velik lonćek pravega čaja z oblačkom mleka. In seveda pomaranni sok ( najprej).
Zajtrki so najlepši čas dneva ob sobotah in nedeljah in komaj čakam, da bo spet toplo, ko si jih bomo (ali bova) privoščili na vrtu in bodo trajali najmanj 1 uro...
Pa lep začetek tedna in dobre zajtrke želim.
anaboleyn
banana in suhe slive, zmiksane s sojinim mlekom in cimetom
Avena
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.