Ežoj,
če bi dal gor še dovolj ocvirkov, potem ne bi rabil tablet, da bi polento dol spravil! (me malo daje fovšija)
Sonja
Ežoj,
če bi dal gor še dovolj ocvirkov, potem ne bi rabil tablet, da bi polento dol spravil! (me malo daje fovšija)
Sonja
![]()
Pri nas si več privoščimo
, saj jemo ajdove žgance, mleko 1,5 in to z jećmenovo kavo, vendar (na žalost) grenko (jaz si skrivaj nasujem notri sladkorja).![]()
Bombetka s semeni, namazana z margarino in jagodno marmelado
Cinnamon StickJaz bom pa jutri zajtrkovala polento z mlekom. Hvala za idejo. Obožujem to hrano, pa kar pozabim nanjo.![]()
![]()
Danes: sadno žitni kosmiči (t.i. "zvarek") in napitek "smuthie" (ne maram te besede, nisem je še osvojila
)
kafetarca
Jagode.
ZačetnicaSveže nabrane gozdne jagode z ovsenimi kosmiči, nasekljanimi mandlji in malo lahkega jogurta ![]()
![]()
Jogurt, malo sojinega mleka, banana, osvseni kosmiči. Tako vsak dan, le sadje se menja.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Domači sladoled za vroče poletje