31. okt 2011 17:43
Danes za zajterk polenta in mleko, potem pa še
.
31. okt 2011 17:43
Danes za zajterk polenta in mleko, potem pa še
.
1. nov 2011 15:06
Pohane marele.
Nena
1. nov 2011 15:43
Najprej en kos toasta, ker drugega "kruhastega" ni bilo doma, namazan s slanim maslom, potem pa pol rolice mesnega bureka, ker v naši soseščini pekarna dela tudi ob praznikih. Pa še sveži kvašeni rogljički so se znašli v vrečki.
mamamia
1. nov 2011 20:20
Danes sem se pregrešila in namesto zdrave klasike,sadja z ovsenimi kosmiči, je bil kisel ržen kruh z enim menda grozno smrdljivim (sozajtrkovalec je lezel pod mizo) francoskim kozjim sirčkom (ampak meni je bil nebeški ![]()
), za dodatek pa suhe marelice polnjene z orehi in pokapane z malo medu. Brez dobrega pol litra zelenega čaja pa seveda ni šlo.
Mygrace
sporočila: 6506
2. nov 2011 11:49
Danes sem zaspala, vidim pa, da je zmanjkal prepečenec, rožmarinove palčke, sir..jabolka tudi manjkajo (imam prešteta
), tako da....
....meni pa ni treba jest, itak ne gibam več![]()
![]()
............
2. nov 2011 12:13
Jaz sem si pa privoščila potico in čaj, bom enkrat udi jaz začela bolj zdaravo jesi...sam ne danes![]()
2. nov 2011 12:47
Pečena kaša z jabolki in čaj.
3. nov 2011 5:36
Naribano jabolko z musliji in jogurtom zame, za dragega pa kos kakaovega marmornega kolača, za oba kavica! In megleno jutro ![]()
3. nov 2011 8:27
Jogurt z lanenimi semeni, kos pumpernickla in bancha čaj.
Terman
5. nov 2011 13:59
Včeraj pečeno, fino ohlajeno in napojeno zdrobovo pecivo
in pa bela kava z mandljevo aromo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Biskvit s slivami