Kaj danes za zajtrk

Zajtrk, banana, pest malin, pest aronije, malce ingverja, ščep cimeta, lonček pinjenca, sok pol limone in nekaj vejic petršilja, zmleto v zmešanček, za dober začetek dneva.

mamka

V petek po sprehodu

Jurček z jajcem 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

črn kruh, črne olive, dimljen losos z olivnim oljem, oranža, lipov čaj z limono, turška kava

sijasaja

Najljubši zajtrk: in Tako da kadar je kako praznovanje se nikoli ne branim, če ponujajo torto za domov
Sicer pa najpogosteje zajtrkujem jajce na oko s sirom, kruh, kumarice in kečap

taanjaa

Cez noc namocene ovsene kosmice in chia semena v mleku, zjutraj narezemo se sadje (al banana, jabolko, borovnice, kaki, breskev,..kar pac je v sezoni)...brez cukra al meda...je sadje dovolj sladko.

Obozujemo vsi, najbolj pa moj dvoletnik..komaj caka na kosmice

črn kruh, namazan s ponarejeno zaseko, malo pršuta (rok trajanja je jutri), rdeča redkvica, vodna kreša, jabolko

sijasaja

Danes za zajtrk: popečen toast z doma narejenim humusom (podoben recept kot na Kulinariki), domač paradižnik in seveda dišeča skodelica kave

burbonka

Danes, kuhan jećmen s suhimi slivami in malo naribane temne čokolade.

milja44

Ufff, po dolgem času evo mene, komaj sem se spomnila gesla :))

Danes za zajtrk: kuhano jajce, 1 manjši paradižnik, 1/2 paprike, domača ovsena štručka

Malica v službi: 2 žemljici, 100g dimljenih piščančjih prs, 1 LCA probiotični jogurt 

"Sam da je sladk pa kofe!"

Se vam pridružujem.

Danes sem zajtrkovala: 

2 tanka kosa večzrnatega kruha

2 rezini sira

Mandarino

Špelais

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti