Kaj danes za zajtrk

Moj zajtrk danes: tekoči jogurt zmešan z narezanimi koščki sliv in zdrobljenimi polnozrnatimi piškoti

Ossi

Kos potice in kozarec mleka :)

nxyz

Moj zajtrk danes: ajdov kruh z orehi, zmečkan avokado s skuto na kruhu pa še jajce na oko po vrhu.  :)

ann_slem

Neomejene količine grozdja direktno s trte.

linolina

Mlečni osukanec 

TP_Kuhar

Doma izdelan ribji namaz z drobnjakom, polnozrnat kruh, bela kava

Kadar mi zmanjka časa ali idej, me rešuje drobnjak z vrta. Ena konzerva tunev lastnem soku (ga odlijem), ena konzerva sardin (brez kosti in kože), malo olivnega olja, limone, popra, čisto malo soli   - zmiksam s paličnim mešalnikom in nazadnje dodam drobno narezan drobnjak.  Zelo dober namaz.

Ali pa - skuta, kisla smetana, sol in poper čisto malo, zmiksam s paličnim mešalnikom in na koncu dodam drobno narezan drobnjak.  Oba namaza z dobrim kruhom sta pri naših zelo priljubljena.

Katrca11

Danes za dobro jutro jabolko elstar. Malo kasneje pa zeliščni čaj, skutin namaz s papriko in drobnjakom, ajdov kruh z orehi. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

1 narezana banana,2 dl nav. jogurt in domač mladi sir zmešano skupaj.

linolina

Danes je bil zajtrk v pustnem vzdušju. Jedli smo krhke flancate, zraven pa pili belo kavo (projo)

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

ajdovi žganci z belo kavo 

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti