Zakaj vedno drobtine?

Zadnjič sem pri paniranju zrezkov ugotovila, da mi je zmanjkalo drobtin - klasika.

Brskala sem po omari in nisem našla drugega kot lešnike - vse je treba enkrat probati, zato sem jih malo zmlela in uporabila namesto drobtin.- Zrezki so bili odlični.

Nekaj sem jih pa naredila še s sezamom - boljših zrezkov še nisem jedla.

Zanima me, če vi uporabljate še kaj drugega za paniranje?

Včasih za popestritev lahko med drobtine zmešate kokos, čisto samo v kokosu še nisem probala ampak v mešanici z drobtinami je super. Drugače pa lahko namesto v drobtine povaljate v polnozrnato moko(različna semena, žita,...). Lep pozdrav! Anja
Če meni zmanjka drobtin, vzamem kos belega kruha (ali žemljo), ga posušim v mikrovalovni in zmeljem v multipraktiku - pa so drobtine tu. Lp, Silva.
Poskusila sem tudi že z ovsenimi kosmiči. Odlično se obnese. LP, Branka! Sporočilo je spremenil(a) sinja dne 17. okt 2003 20:08:53
Kadar vidim, da bo drobtin premalo, jih zmešam s koruzno moko. Špica!
Zelo dobri so tudi zrezki, povaljani v narezanih mandeljih. lenca
Moji pa prisegajo na " brez drobtin" - PO PARIŠKO. In če res že poham, je to tako. "Maturantc" je uspel s sezamom, ampak moji so za klasiko... LP Tina
Pri nas smo zadnjič poskusili s koruznimi kosmiči - corn flakes in bilo je super. lp Sporočilo je spremenil(a) bejči dne 20. okt 2003 07:54:52
1/2 mletih orehov + 1/2 drobtin, tudi OK (še lepše pa diši). lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtkatrin11
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti