Zdravo,
v finalnem izboru so ostale Gorenje, Bosch in Brandt. Katero imate vi in ali ste zadovoljni?
Hvala in lep dan pe naprej.
rastko3
Zdravo,
v finalnem izboru so ostale Gorenje, Bosch in Brandt. Katero imate vi in ali ste zadovoljni?
Hvala in lep dan pe naprej.
rastko3
Mi2 ava zadovoljna z Gorenjevo (Simplisiti)
Moji tudi nič ne manjka, pa ni med zgoraj navedenimi. Predvsem mi je všeč, da razpozna tudi posodo, ki ima manjši premer, samo nacentrirati jo moram točno na sredino.
Loni MakaroniHuh, še modela nisi napisal. Znamka namreč ni vse. So bolj švoh in so močnejše indukcije, so take, ki imajo samo kroge za grelno polje, in tiste, na katerih lahko kuhaš kjerkoli, so take z "boosterjem" in take brez, razlikujejo se tudi po načinu upravljanja... In te razlike najdeš pri vseh znamkah od modela do modela.
tjasIz lastne slabe izkušnje priporočam, da izbereš tako, ki ima upravljanje za vsako ploščo posebej. Sicer imam Bosch in je fajn, le upravljanje je zamudno.
| tasyka 2 je napisal/a: |
| jaz imam boschevo in je zakon imam pa 2-2 in mi je žal,da nisem vzela vse štiri indukcijske tasyka 2 |
Tole podpišem tudi jaz.
| Blanchy je napisal/a: | ||
Tole podpišem tudi jaz.
|
Hja, od začetka je bilo tudi meni žal. da niso vse 4 indukcijsle, po dveh letih uporabe pa ne več. Zelo malokrat je treba vse štiri s polno paro "laufat", tako, da ko mi zavre na indukcijski, pač prestavim na električno steklokeramično, da polagoma "krčka" dalje (seveda, če rabim več kot dve plošči). Pa še posode ni bilo treba menjati, samo nekaj sem jo dokupila.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Sladki greh