Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Sara, v MB ga imajo v trgovini Sonce v Vetrnijski, pa tudi v Leclercu in Intersparju, drugje ne vem.
Uporabljam ga tudi za sladice, riževe ali iz pšeničnega zdroba.
Pa, kot sem že napisala, tudi za jogurtnenapitke s svežim sadjem.
Mamamia
mamamiasara.vidamr, mleti in nemleti kardamom sem pred kratkim videl v trgovini Kalček v BTCju. Samo mletega pa imajo v markatorjevi trgovini v kleti Maxija.
Miroslav VulovićMlwet kardamom sem kupovala v Soncui, v Vetrinjski, bil je v takihmajhnih kartonskih škatlicah, s prozornim ovalnim okencem na sredini. Enako pakiranje kot v Leclercu tam pri dietnih zadevah.
Glej, takole se zmeniva: ko ga kje odkrijem, ti javim.
pozdrav, mamamia
mamamiaDAnes sem imela čeljust do tal, ko sem v eni Mb restavraciji jedla kislo zelje, ki je imelo tako odličen okus, da sem morala vprašat, kaj za ena začimba so dodali. Čeljust mi je skoraj padla po tleh ko sem izvedela, da so dodali - kardamom... za prste polizat.
mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Rezanci Barilla s slanino in gobami