Alu pekač za enkratno uporabo

Pozdravljeni!

Enkrat sem, mislim, da v Sparu videla te pekače, od alu fixa.. skratka taka "posoda" za enkratno uporabo za v pečico, mislim, da jih je bilo ene pet skupaj zapakiranih... sedaj bi to nujno potrebovala, pa nikjer več ne najdem... morda kdo od vas ve kje jih lahko kupim?

Hvala za odgovore!

čiči-poki

Kaj pa, če pokličeš direktno Alufix in jih vprašaš? Morda jih lahko direkt pri njih kupiš.

Pozdravljena! Pri nas je te pekače možno kupiti v Evrospinu( Gorenjska), imajo celo različne velikosti.Tudi cenovno so kar ugodne. Upam, da ti jih uspe kje kupiti. LP Mercedes mercedes

Tako kot je napisala "mercedes", v Evrospinu so vedn na zalogi - različnih velikosti.

kobra 1

To je pa dobro vedeti.... ali jih dosti uporabljate, jaz jih nisem še nikoli....

katjushka
V Tušu v Kopru jih imajo. cukrpekrca

katjushka, te pekače uporabim predvsem kadar pečem za kak piknik, da ne prekladam posode (me pa ekološko vedno bolj moti :( ) ali za v skrinjo, potem samo "fliknem" v pečico in kosilo oz. pecivo je hitro na mizi.

kobra 1
Tudi v Kiku jih imajo ... lp, AA Amanda Angelic

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti