Nekaj novih smeškotov...

Olajšanje

Ta je za primer da ste se HUDO olajšali ;-) Torej hudo olajšanje

Ta je special za Jerneja, ko bere kakšne neumnosti na forumu in lahko ustrezno reagira ;-) Imena se žal ne da ustrezno prevesti, to je HEADBANG ;-) Razume naj, kdor lahko ;-)

Dojenček

Otrok 1

Otrok 2

Prvi trije animirani so za Pluskote, ostali trije za vse.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

tale slon ko prdi je svetoven!!!! še dober da nimam plus paketa, kr bi povsod limala tega slona. haha bannanna_v_slo ;)

To je na grdo povedano da prdi. Politično korektno je reči, da gre za izraz hudega olajšanja, kot sem tudi napisal ;-)

Bojan in jernej:

tulka

A je to samo za primere fizično-prebavnega oljašanja   Npr. pri receptu za fižolove jedi    . 

Ali pa lahko  nadomesti npr.  stavek : " ko sem to prebral-a, me je kar s*** prijelo

Cila

Jeeeeeeeeeeeee, to smo čakali

MM

No, lepa reč...sploh nisem videla tega, pa sem jih kar nekam drugam pripopala - grem brisat

rrr

Aja, pa hvala...krasni so in vi ste tudi krasni...hvaaaalaaaaa

rrr
zakaj je grdo napisano? a to si se šalil? ta slon prdi, pa konc ;) bannanna_v_slo ;)

Lej vsako stvar lahko poveš na več načinov. Saj tudi  tisti na oblasti in tisti, ki držijo nitke iz ozadja ne kradejo, ampak slabo gospodarijo z denarjem davkoplačevalcev. Se čisto drugače sliši no.

Kje pa so ti tanovi?

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti